FORMASIL

NOVA LINIJA MIKROPERFORIRANIH KALUPA 600X400 MM

Ovi fantastični kalupi napravljeni su u suradnji sa genijalnim Leonardom Di Carlom, slastičarom i svjetskim prvakom. Idealan je za slatke i slane proizvode. Fleksibilan je i višenamjenski te omogućava chefovima racionalizaciju posla. Kreativnost chefova dolazi do izražaja već od same strukturne pripreme, a ne samo u finalnom, dekorativnom izgledu proizvoda.

FORMASIL je jednostavan za upotrebu i omogućava visoku produktivnost prilikom izrade velikog broja proizvoda: od prhkih i masnih tijesta, briochea do klasičnih i modernih slastica. FORMASIL omogućava homogeno pečenje čak i najzahtjevnijih proizvoda kao što su voćni tartevi i kreme. Rezultat je savršen svaki put. To je FORMASIL!

 

KREATIVNOST mikroperforirani kalupi poboljšavaju kreativnost chefova i omogućavaju im visoku produktivnost.

FLEKSIBILNOST omogućava nebrojene verzije i kombinacije . Idealni su za slatke i slane proizvode.

PRAKTIČNOST

FORMASIL je jednostavan za upotrebu, omogućava visoku produktivnost, ravnomjerno pečenje, izvrsno dizanje tijesta bez mjehurića zraka i ljepljenja.

VIŠENAMJENSKI

Okrugli kalupi promjera od 32 mm do 140 mm. Kvadratni dimenzija od 37 mm do 106 mm.