Odabir kategorije proizvoda
NOVO

Acetatna traka za slastice rezana 40×240 mm

kn 125.00

Acetatna traka za slastice rezana 40 x 240 mm, pakiranje 1000 komada.

Na zalihi .

Opis

Acetatna traka za slastice rezana 40×240 mm

Acetatna traka za slastice rezana 40×240 mm, u pakiranju dolazi 1000 komada.

Proizvedeno u Italiji.

DOSTAVA ZA HRVATSKU

Troškovi dostave razlikuju se ovisno o načinu plaćanja. Uplatu možete izvršiti direktno na naš račun. Ukoliko plaćate pouzećem trošak dostave je viši jer uključuje trošak otkupnine tj. novčane transakcije. Rok dostave je 2 radna dana, osim otoka i manjih mjesta gdje može varirati. U većini slučajeva pošiljke su isporučene idući radni dan. Za vrlo mala mjesta je moguće da će dostava trajati 48 h. Proizvodi na rezervaciji stižu prema rasporedu i kupac će biti obaviješten. Proizvodi na rezervaciji obično su na putu prema našem skladištu i uglavnom stižu za oko 3-4 radna dana. 

 

Dodatne informacije

Informacije o dostavi

Ukoliko je proizvod dostupan i naručen je do 13 h, biti će isporučen istog radnog dana. Ukoliko je proizvod označen kao "dostupan za rezervaciju", biti će isporučen čim stigne u naše skladište.

Informacije o povratu

Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.