Odabir kategorije proizvoda

Aroma za kolače Badem

kn 35.00

Veličina  pakiranja 250 ml.

Na zalihi

SKU: AD90005 Kategorije: ,

Opis

Aroma za kolače Badem

Aroma za kolače Badem koristi se za dodavanje okusa biskvitima i za pojačavanje okusa sladoleda, slastičarskih proizvoda ili primjerice voćnih salata. Aroma za kolače miješa se sa vodom. Sadržaj boce 250 ml pomješajte sa 500 gr vode i dobro promućkajte. Za alkoholnu varijantu arome možete dodati i alkohol. U tom slučaju na sadržaj boce od 250 ml dodajte 75 gr 11-postotnog prehrambenog alkohola. Proizvod je moguće koristiti i u nerazrijeđenom obliku. Upozorenja: Može sadržavati tragove orašastih proizvoda i derivata.

Rok trajanja: 03/2021.

Čuvati na suhom i hladnom mjestu.

Sastav: šećer, voda, arome, glukozni sirup.

Dodatne informacije

Informacije o dostavi

Za posebne želje prilikom dostave, odabira dostavne službe i slično, slobodno nam se obratite na mail info@cutecolor.hr
Ukoliko je proizvod dostupan i naručen je do 13 h, biti će isporučen istog radnog dana. Ukoliko je proizvod označen kao “dostupan za rezervaciju”, biti će isporučen čim stigne u naše skladište, a obično kroz 3-4 radna dana., Za posebne želje prilikom dostave, odabira dostavne službe i slično, slobodno nam se obratite na mail info@cutecolor.hrUkoliko je proizvod dostupan i naručen je do 13 h, biti će isporučen istog radnog dana. Ukoliko je proizvod označen kao "dostupan za rezervaciju", biti će isporučen čim stigne u naše skladište, a obično kroz 3-4 radna dana.

Informacije o povratu proizvoda

Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.