Odabir kategorije proizvoda

Aroma za kolače Vanilija

kn 35.00

Veličina  pakiranja 250 ml.

Na zalihi

SKU: AMARAD90015 Kategorije: ,

Opis

Aroma za kolače Vanilija

Aroma za kolače Vanilija koristi se za dodavanje okusa biskvitima i za pojačavanje okusa sladoleda, slastičarskih proizvoda ili primjerice voćnih salata. Aroma za kolače miješa se sa vodom. Sadržaj boce 250 ml pomješajte sa 500 gr vode i dobro promućkajte. Za alkoholnu varijantu arome možete dodati i alkohol. U tom slučaju na sadržaj boce od 250 ml dodajte 75 gr 11-postotnog prehrambenog alkohola. Proizvod je moguće koristiti i u nerazrjeđenom obliku. Upozorenja: Može sadržavati tragove orašastih proizvoda i derivata.

Čuvati na suhom i hladnom mjestu.

Sastav:šećer, voda, arome, glukozni sirup.

Dodatne informacije

Informacije o dostavi

Dostava se vrši preko DPD dostavne službe. Vrijeme isporuke može varirati od 1-7 radnih dana. Ipak većina paketa isporučena je kroz 1-2 radna dana. Nakon uspješno završene narudžbe dobiti ćete email i sms sa podacima o paketu. Za dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte.

Informacije o povratu proizvoda

Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.

Načini plaćanja

Plaćanje je moguće prilikom preuzimanja pošiljke, uplatom na transakcijski račun, Pay Pal-om te karticama Visa, Diners, Maestro, Mastercard. Za iznose iznad 500 kn moguće je plaćanje do 12 rata bez naknade i kamate.

×