Odabir kategorije proizvoda

Baršunasti sprej Crveno 400 ml

kn 192.00

Veličina pakiranja 400 ml.

Nema na zalihi

Opis

Baršunasti sprej Crveno

Baršunasti sprej Crveno 400 ml na bazi kakao maslaca koriste se za hladne i smrznute površine kao što su semifreddo i sladoled. Daju mekani baršunasti izgled.  Prije korištenje dobro protresti i obavezno držati minimalno 2 h na sobnoj temperaturi. Nakon upotrebe isprati plastičnu štrcaljku pod toplom vodom i eventualno ako je potrebno pročistiti sa čačkalicom.

Sastav: kakao maslac, bojila:E171,E101.

Propelent: Isobutan. Samo za upotrebu s hranom.

Upute za upotrebu: Dobro protresti prije upotrebe. Posprejati homogeni sloj na hladnu površinu sa udaljenosti od oko 20 cm.

Maksimalno doziranje: 100 gr/Kg 5.4 Reg.1129/2011.

Upozorenje: Ne gutati kao takvo. Spremnik je pod pritiskom. Ne udisati pare direktno. Ne špricati u oči. Izbjegavati pretjeranu upotrebu. Upotrebljavati samo u dobro prozračenim prostorijama. Ne bušiti ili paliti čak i kad je spremnik prazan. Ne špricati u otvoreni plamen ili zapaljivi predmet. Ne pušiti. Držati dalje od dohvata djece. Odložiti spremnik tek kada je u potpunosti prazan. Bez primjerene ventilacije moguća je formacija ekspolozivne smjese.

Skladištenje: Čuvati od izvora zapaljenja. Zaštititi od sunčevih zraka i ne izlagati temperaturama većim od 50C.

Nutritivne informacije za 100gr proizvoda: Energetska vrijednost: 720/3013,60 Kcal/Kj, Proteini(g): 0,00; Ugljikohidrati(g): 0,00; Šećeri(g): 0,00; Masti(g): 80,00; Zasićene masne kiseline(g): 48,96; Sol(g): 0,00; Aluminij(g): 0,40.

Može sadržavati tragove mlijeka, lješnjaka, sulfita i soje.

Proizvedeno u Italiji.

 

Dodatne informacije

Informacije o povratu proizvoda

Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.

Načini plaćanja

Plaćanje je moguće prilikom preuzimanja pošiljke, uplatom na transakcijski račun, Pay Pal-om te karticama Visa, Diners, Maestro, Mastercard. Za iznose iznad 500 kn moguće je plaćanje do 12 rata bez naknade i kamate.

Informacije o dostavi

Dostava se vrši preko DPD dostavne službe. Vrijeme isporuke može varirati od 1-7 radnih dana. Ipak većina paketa isporučena je kroz 1-2 radna dana. Nakon uspješno završene narudžbe dobiti ćete email i sms sa podacima o paketu. Za dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte.

×