Brener za kolače

kn 306.00

Brener za kolače sa tankim, mekanim plamenom. Robustan, idealan za izradu figura od šećera i karamelizaciju.

Na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

SKU: PAVCHOCO1 Kategorija: Oznaka:

Opis

Brener za kolače

Brener za kolače-automatskim paljenjem, mekanim plamenom. Robustan, idealan za izradu figura od šećera i karamelizaciju.

Za punjenje se preporuča upotrebiti plin najbolje kvalitete. Upotreba plina loše kvalitete rezultirati će lošom kvalitetom plamena. Prisloniti punjenje na dno brenera i čvrsto držati spremnik 3 sekunde. Ponoviti ovu radnju 3-4 puta.

Upozorenja: Prilikom punjenja ne stajati u blizini otvorenog plamena. Prilikom punjenja pomaknite kvačicu na poziciju “-“. Nakon punjenja pomaknuti na poziciju “+”. Za podešavanje veličine plamena upotrebite “kotačić” na vrhu.

Proizvodi Pavoni Italia.

Dodatne informacije

Informacije o dostavi

Dostava se vrši preko GLS dostavne službe. Vrijeme isporuke može varirati od 1-7 radnih dana. Ipak većina paketa isporučena je kroz 1-2 radna dana. Nakon uspješno završene narudžbe dobiti ćete email i sms sa podacima o paketu. Za dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte.

Informacije o povratu proizvoda

Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.

Informacije o povratu

Proizvod bez ikakve nakande možete vratiti u roku 14 dana. U slučaju povrata kontaktirajte na bilo putem telefona ili emaila., Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.

Načini plaćanja

Plaćanje je moguće prilikom preuzimanja pošiljke, Pay Pal-om te karticama Visa, Amex, Diners, Maestro, Mastercard. Za iznose iznad 500 kn moguće je plaćanje do 12 rata bez naknade i kamate.

Kontaktirajte nas

Kontakt

43. istarske divizije 60

Poreč 52440

HRVATSKA

+385 52 561 192

info@cutecolor.hr