Cocoa Butter

kn 707.70

Kakao maslac – Ključni sastojak svakog kreativnog slastičara koji radi sa čokoladom. Callebaut® kakao maslac je prešan iz vrhunskog izbora cijelih pečenih kakao zrna. 100% pravi kakao, ima neutralan okus i boju. Izvrsna je baza za miješanje u bojama topivih u masti koje se nanose pištoljem za raspršivanje. Kakao maslac vam također omogućuje da prilagodite fluidnost čokolade: dodajte između 1% i 8% kakao maslaca u ukupni volumen vaše čokolade da čokolada postane nešto manje gušća, što je idealno za tanko do vrlo tanko oblikovanje i uklapanje. Nadalje poboljšava sjaj za oblikovane i obojene slastice. Callebaut® kakao maslac dolazi u pakiranju kao Callets ™ u kantama od 3 kg.

Opis

Cocoa Butter

Cocoa Butter- Kakao maslac – Ključni sastojak svakog kreativnog slastičara koji radi sa čokoladom. Callebaut® kakao maslac je prešan iz vrhunskog izbora cijelih pečenih kakao zrna. 100% pravi kakao, ima neutralan okus i boju. Izvrsna je baza za miješanje u bojama topivih u masti koje se nanose pištoljem za raspršivanje. Kakao maslac vam također omogućuje da prilagodite fluidnost čokolade: dodajte između 1% i 8% kakao maslaca u ukupni volumen vaše čokolade da čokolada postane nešto manje gušća, što je idealno za tanko do vrlo tanko oblikovanje i uklapanje. Nadalje poboljšava sjaj za oblikovane i obojene slastice. Callebaut® kakao maslac dolazi u pakiranju kao Callets ™ u kantama od 3 kg.

Dodatne informacije

Informacije o dostavi

Dostava se vrši preko GLS dostavne službe. Vrijeme isporuke može varirati od 1-7 radnih dana. Ipak većina paketa isporučena je kroz 1-2 radna dana. Nakon uspješno završene narudžbe dobiti ćete email i sms sa podacima o paketu. Za dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte.

Informacije o povratu

Proizvod bez ikakve nakande možete vratiti u roku 14 dana. U slučaju povrata kontaktirajte na bilo putem telefona ili emaila., Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.

Načini plaćanja

Plaćanje je moguće prilikom preuzimanja pošiljke, Pay Pal-om te karticama Visa,, Diners, Maestro, Mastercard. Za iznose iznad 500 kn moguće je plaćanje do 12 rata bez naknade i kamate.

Kontaktirajte nas

Kontakt

43. istarske divizije 60

Poreč 52440

HRVATSKA

+385 52 561 192

info@cutecolor.hr