fbq('track', 'Purchase', {currency: "HRK", value: 100.00});
Odabir kategorije proizvoda

Čokoladna fontana

kn 660.00

Čokoladna fontana manjih dimenzija, idealna za vaše svečane događaje. Jednostavna za upotrebu, laka za prenošenje i čišćenje. Visina čokoladne fontane je 39 cm i promjera 21 cm. Snaga je 170W. Kapacitet je 1 litra čokolade. Napravljena je od inoxa i održava čokoladu na temperaturu od 36/39 °C.

Na zalihi .

SKU: PAVCHOCOFONT Kategorija: Oznaka:

Opis

Čokoladna fontana manjih dimenzija, idealna za vaše svečane događaje. Jednostavna za upotrebu, laka za prenošenje i čišćenje. Visina čokoladne fontane je 39 cm i promjera 21 cm. Snaga je 170W. Kapacitet je 1 litra čokolade.

Napravljena je od inoxa i održava čokoladu na temperaturu od 36/39 °C. Jednostavna je za korištenje i čišćenje.

Proizvodi Martellato Italia.

Dodatne informacije

Informacije o dostavi

Dostava se vrši preko GLS dostavne službe. Vrijeme isporuke može varirati od 1-7 radnih dana. Ipak većina paketa isporučena je kroz 1-2 radna dana. Nakon uspješno završene narudžbe dobiti ćete email i sms sa podacima o paketu. Za dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte.

Informacije o povratu

Proizvod bez ikakve nakande možete vratiti u roku 14 dana. U slučaju povrata kontaktirajte na bilo putem telefona ili emaila., Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.

Načini plaćanja

Plaćanje je moguće prilikom preuzimanja pošiljke, Pay Pal-om te karticama Visa, Amex, Diners, Maestro, Mastercard. Za iznose iznad 500 kn moguće je plaćanje do 12 rata bez naknade i kamate.