fbq('track', 'Purchase', {currency: "HRK", value: 100.00});
Odabir kategorije proizvoda

Čokoladna plastika TAMNO ŽUTA

kn 49.00kn 89.00

Pakiranje 250 g ili 1 kg

Očisti

Opis

Čokoladna plastika

Čokoladna plastika TAMNO ŽUTA idealna je za izradu cvjetnih dekoracija i traka. Ima izuzetnu plastičnost i fleksibilnost pa se može prekrivati i cijela torta. Ne lijepi se za ruke, ostaje podatna i nekoliko dana nakon izrade i ima ugodan čokoladan ukus. Prije upotrebe zagrijati oko 5 sekundi u mikrovalnoj pećnici i smjesa je spremna za modeliranje. dolazi u dvije veličine pakiranja 250 g i 1 kg.

Proizvođač Pavoni Italia   s.p.a.

Za više profesionalnih uređaja za ugostiteljstvo i slastičarstvo pogledajte u KATALOGU  za sva pitanja slobodno nas kontaktirajte na info@cutecolor.hr

Dodatne informacije

Težina

,

Informacije o dostavi

Dostava se vrši preko GLS dostavne službe. Vrijeme isporuke može varirati od 1-7 radnih dana. Ipak većina paketa isporučena je kroz 1-2 radna dana. Nakon uspješno završene narudžbe dobiti ćete email i sms sa podacima o paketu. Za dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte.

Informacije o povratu

Proizvod bez ikakve nakande možete vratiti u roku 14 dana. U slučaju povrata kontaktirajte na bilo putem telefona ili emaila., Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.

Načini plaćanja

Plaćanje je moguće prilikom preuzimanja pošiljke, Pay Pal-om te karticama Visa, Amex, Diners, Maestro, Mastercard. Za iznose iznad 500 kn moguće je plaćanje do 12 rata bez naknade i kamate.