Odabir kategorije proizvoda

Čokoladna “staklena” glazura 3 kg

kn 169.00

Veličina pakiranja: 3 KG

Nema na zalihi

Opis

Čokoladna “staklena” glazura 3 kg

Čokoladna “staklena” glazura 3 kg

Čokoladna “staklena” glazura 3 kg ima izvrsan okus i performanse.  Dovoljno ju je zagrijati na temperaturu od cca 30 C i možete je koristiti. Promiješajte je tako da ne inkorporirate zrak. Glazuru je najbolje preliti preko smrznutog deserta ( minimalno – 18 C), maknite višak glazure i stavite u zamrzivač na 10-15 minuta.

Sastav Čokoladna “staklena” glazura 3 kg: glukozno-fruktozni sirup, voda, šećer, kakao, modificirani škrob, stabilizator: agar E406, modificirain pektin E440ii, regulator kiselosti: vinska kiselina E334, konzervans: kalijev sorbat E202.

Može sadržavati tragove lješnjaka, orašastih plodova te mlijeko i soju. Čuvati na suhom i hladnom mjestu izvan dosega topline i svijetlosti. Za profesionalnu upotrebu.

Veličina pakiranja: 3 kg

Proizvedeno u Italiji.

Dodatne informacije

Veličina pakiranja

3 kg

Informacije o dostavi

Za posebne želje prilikom dostave, odabira dostavne službe i slično, slobodno nam se obratite na mail info@cutecolor.hr
Ukoliko je proizvod dostupan i naručen je do 13 h, biti će isporučen istog radnog dana. Ukoliko je proizvod označen kao "dostupan za rezervaciju", biti će isporučen čim stigne u naše skladište, a obično kroz 3-4 radna dana., Za posebne želje prilikom dostave, odabira dostavne službe i slično, slobodno nam se obratite na mail info@cutecolor.hrUkoliko je proizvod dostupan i naručen je do 13 h, biti će isporučen istog radnog dana. Ukoliko je proizvod označen kao "dostupan za rezervaciju", biti će isporučen čim stigne u naše skladište, a obično kroz 3-4 radna dana.

Informacije o povratu proizvoda

Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.