Odabir kategorije proizvoda

Crveno pumpica jestiva boja

kn 69.00

Veličina pakiranja 10 gr

Na zalihi

Opis

Crveno pumpica jestiva boja

Crveno pumpica jestiva boja za dekoraciju čokolade, ticino / fondant mase, šlaga, marcipana, proizvoda na bazi šećera i badema. Dobro protresti prije upotrebe. Posprejati tanki jednolični sloj sa udaljenosti od oko 20 cm. Ne sadrži potisni plin, što omogućava potpuno iskorištavanje sadržaja bočice.
Sastav:bojilo E172.

Upozorenje: Za hranu koja se smije bojati. Samo za profesionalnu upotrebu. Može sadržavati tragove mlijeka, lješnjaka, sulfita i soje.

Maskimalno doziranje: Quantum satis 5.4 Reg.1129/2011

Skladištenje: Čuvati dobro zatvoreno na suhom mjestu.

Nutritivne informacije za 100G proizvoda: Energetska vrijednost;0,00/0,00 Kcal/Kj, Proteina(g):0,00; Ugljikohidrati(G):0,00; Šećeri(g):0,00; Masti(g);0,00; Zasićene masne kiseline(g):0,00; Sol(g):0,00; Aluminij(g):0,00.

Prozvedeno u Italiji.

 

Dodatne informacije

Informacije o dostavi

Za posebne želje prilikom dostave, odabira dostavne službe i slično, slobodno nam se obratite na mail info@cutecolor.hrUkoliko je proizvod dostupan i naručen je do 13 h, biti će isporučen istog radnog dana. Ukoliko je proizvod označen kao "dostupan za rezervaciju", biti će isporučen čim stigne u naše skladište, a obično kroz 3-4 radna dana.

Informacije o povratu proizvoda

Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.