Odabir kategorije proizvoda

Držač za papirne kornete

kn 15.00

Držač za papirne kornete za konfete i sitne slastice

Dimenzije 430 x 280 x 20 mm. Koristite ga za prezentaciju papirnih korneta i u kombinaciji sa Perla bijelim kartonskim pladnjem.

Na zalihi

SKU: 15039 Kategorija:

Opis

Držač za papirne kornete

Držač za papirne kornete dimenzija 430 x 280 x 20 mm. Za 24 komada papirnih korneta. Napravljeno od bijelog kartona. Koristite te ga u kombinaciji sa Perla bijelim kartonskim pladnjem. Sukladno za upotrebu sa hranom.

Proizvedeno u Italiji.

 

Dodatne informacije

Informacije o dostavi

Za posebne želje prilikom dostave, odabira dostavne službe i slično, slobodno nam se obratite na mail info@cutecolor.hr
Ukoliko je proizvod dostupan i naručen je do 13 h, biti će isporučen istog radnog dana. Ukoliko je proizvod označen kao "dostupan za rezervaciju", biti će isporučen čim stigne u naše skladište, a obično kroz 3-4 radna dana., Za posebne želje prilikom dostave, odabira dostavne službe i slično, slobodno nam se obratite na mail info@cutecolor.hrUkoliko je proizvod dostupan i naručen je do 13 h, biti će isporučen istog radnog dana. Ukoliko je proizvod označen kao "dostupan za rezervaciju", biti će isporučen čim stigne u naše skladište, a obično kroz 3-4 radna dana.

Informacije o povratu proizvoda

Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.