Fingerfood čašica Kvadratna 50 kom 160 cc

kn 79.90

50 komada u pakiranju. Zapremina 160 cc.

Na zalihiProcijenjeno vrijeme isporuke : 1-2 dana

Opis

Fingerfood čašica Kvadratna 50 kom 160 cc

Fingerfood čašica Kvadratna 50 kom 160 cc dimenzije gornjih stranica 5,5 x 5,5 cm i visine 8 cm. Idealne su za posluživanje Vaših slastica i slanih zalogaja. U pakiranju dolazi 50 komada čašica zapremine 160 cc. Kombinirajte ih sa mini vilicama za fingerfood!

Čašice su napravljene od plastike sukladno upotrebi s hranom.

U pakiranju dolazi 50 komada čaša.

 

 

 

Dodatne informacije

Informacije o dostavi

Za posebne želje prilikom dostave, odabira dostavne službe i slično, slobodno nam se obratite na mail info@cutecolor.hr
Ukoliko je proizvod dostupan i naručen je do 13 h, biti će isporučen istog radnog dana. Ukoliko je proizvod označen kao "dostupan za rezervaciju", biti će isporučen čim stigne u naše skladište, a obično kroz 3-4 radna dana., Za posebne želje prilikom dostave, odabira dostavne službe i slično, slobodno nam se obratite na mail info@cutecolor.hrUkoliko je proizvod dostupan i naručen je do 13 h, biti će isporučen istog radnog dana. Ukoliko je proizvod označen kao "dostupan za rezervaciju", biti će isporučen čim stigne u naše skladište, a obično kroz 3-4 radna dana.

Informacije o povratu proizvoda

Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.