Fingerfood čašica Kvadratna 50 kom 60 cc

kn 49.50

50 komada u pakiranju. Zapremina 60 cc.

Na zalihiProcijenjeno vrijeme isporuke : 1-2 dana

Opis

Fingerfood čašica Kvadratna 50 kom 60 cc

Fingerfood čašica Kvadratna 50 kom 60 cc

Fingerfood čašica Kvadratna visine 4,5 cm, gornjih dimenzija 5×5 cm. Idealne su za posluživanje Vaših slastica i slanih zalogaja. U pakiranju dolazi 50 komada čašica zapremine 60 cc. Kombinirajte ih sa mini vilicama za fingerfood!

Čašice su napravljene od plastike sukladno upotrebi s hranom.

U pakiranju dolazi 50 komada čaša.

Proizvedeno u Italiji.

 

 

 

Dodatne informacije

Informacije o dostavi

Za posebne želje prilikom dostave, odabira dostavne službe i slično, slobodno nam se obratite na mail info@cutecolor.hr
Ukoliko je proizvod dostupan i naručen je do 13 h, biti će isporučen istog radnog dana. Ukoliko je proizvod označen kao "dostupan za rezervaciju", biti će isporučen čim stigne u naše skladište, a obično kroz 3-4 radna dana., Za posebne želje prilikom dostave, odabira dostavne službe i slično, slobodno nam se obratite na mail info@cutecolor.hrUkoliko je proizvod dostupan i naručen je do 13 h, biti će isporučen istog radnog dana. Ukoliko je proizvod označen kao "dostupan za rezervaciju", biti će isporučen čim stigne u naše skladište, a obično kroz 3-4 radna dana.

Informacije o povratu proizvoda

Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.