fbq('track', 'Purchase', {currency: "HRK", value: 100.00});
Odabir kategorije proizvoda

FLYCHOC LIST-inox špatula za izradu čokoladnih listova

kn 120.00

FLYCHOCO-inox špatula veličina S dimenzije 42 X 22 mm. Veličina M Dimenzije 60 X 30 mm. Veličina L Dimenzije 80 X 40 mm U pakiranju dolazi jedana špatula.

Očisti

Opis

FLYCHOC LIST-inox špatula za izradu čokoladnih listova

FLYCHOC LIST-inox špatula za izradu čokoladnih listova.

FLYCHOC LIST-inox špatula za izradu čokoladnih dekoracija. u obliku lista. FLYCHOC inox špatule dizajnirana je u suradnji sa majstorima slastičarstva Stefano Laghiem i Filippo Reom. Deset visoko kvalitetnih inox špatula projektirano je za izradu čokoladnih dekoracija  u obliku lista u različitim oblicima i veličinama. Sa FLYCHOC-inox špatulama izrada dekoracija u obliku lista je jednostavna, zabavna, štedi vrijeme i racionalno korištenje namiernica. Iznenadite vaše kupce, kliente ili goste sa inovativnim, maštovitim, atraktivnih dekoracija na vašim slasticama.

FLYCHOC-inox špatula veličina S dimenzije 42 X 22 mm.

FLYCHOC-inox špatula veličina M Dimenzije 60 X 30 mm.

FLYCHOC-inox špatula veličina L Dimenzije 80 X 40 mm

U pakiranju dolazi jeda komad proizvoda (jedna špatula)

Proizvođač Pavoni Italia s.p.a.

pavoni-logo

DOSTAVA ZA HRVATSKU. Troškovi dostave razlikuju se ovisno o načinu plaćanja. Uplatu možete izvršiti direktno na naš račun. Ukoliko plaćate pouzećem trošak dostave je viši jer uključuje trošak otkupnine tj. novčane transakcije. Rok dostave je 2 radna dana, osim otoka i manjih mjesta gdje može varirati. U većini slučajeva pošiljke su isporučene idući radni dan. Za vrlo mala mjesta je moguće da će dostava trajati 48 h. Proizvodi na rezervaciji stižu prema rasporedu i kupac će biti obaviješten. Proizvodi na rezervaciji obično su na putu prema našem skladištu i uglavnom stižu za oko 3-4 radna dana. 

DOSTAVA ZA INOZEMSTVO Cijena dostave za inozemstvo varira ovisno u koju se zemlju šalje. Za Švicarsku postoji i fiksna naknada za uslugu carinjenja u iznosu 150 kn. Kupce iz Švicarske će kontaktirati naša služba za korisnike sa detaljima oko dostave.

Ako ne možete naći željeni artikl online, kontaktirajte nas bilo email-om ili telefonom  na mobitel 092 166 1673, a naše će Vam osoblje rado pomoći.

Cute Color tvoj partner u slastičarstvu pekarstvu i HORECI. Javite nam se!

Dodatne informacije

Veličina

, ,

Informacije o dostavi

Dostava se vrši preko GLS dostavne službe. Vrijeme isporuke može varirati od 1-7 radnih dana. Ipak većina paketa isporučena je kroz 1-2 radna dana. Nakon uspješno završene narudžbe dobiti ćete email i sms sa podacima o paketu. Za dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte.

Informacije o povratu

Proizvod bez ikakve nakande možete vratiti u roku 14 dana. U slučaju povrata kontaktirajte na bilo putem telefona ili emaila., Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.

Načini plaćanja

Plaćanje je moguće prilikom preuzimanja pošiljke, Pay Pal-om te karticama Visa, Amex, Diners, Maestro, Mastercard. Za iznose iznad 500 kn moguće je plaćanje do 12 rata bez naknade i kamate.