fbq('track', 'Purchase', {currency: "HRK", value: 100.00});
Odabir kategorije proizvoda

Formasil mikoperforirani kalup za izradu eklera

kn 345.00

Na jednom kalupu dolazi 24 utora pojedinačnih dimenzija cca 125 x 25 x 5 mm. Dimenzije vanjskog dijela kalupa su 600 x 400 mm.

Najbolje upotrebiti sa mikroperforiranim aluminijskim pladnjem za pečenje.

 

Na zalihi

Opis

Formasil mikoperforirani kalup za izradu eklera

Formasil mikoperforirani kalup za izradu eklera idealan je izradu slatkih i slanih kreacija. Fleksibilan je i višenamjenski i idealan za chefove kako bi racionaliziriali svoj posao. Uz ove kalupe vaše će kreacije doći do punog izražaja, dozvoljavajući vam da izrazite svoju kreativnost ne samo u dekorativnom već i u strukturnom smislu. Formasil mikoperforirani kalup za izradu eklera se upotrebljava brzo i efikasno, omogućava visoki proizvodni prinos i kreaciju velikog broja proizvoda. Omogućava homogeno pečenje  čak i najzahtjevnijih proizvoda kao što su voćni tartevi. Kalup je napravljen od mikroperforiranog silikona koji se ne lijepi za površinu. Mikroperforacije dopuštaju optimalnu distribuciju topline te dopuštaju tijestu da se uhvati za njih.

Na jednom kalupu dolazi 24 utora pojedinačnih dimenzija cca 125 x 25 x 5 mm. Dimenzije vanjskog dijela kalupa su 600 x 400 mm.

Najbolje upotrebiti sa mikroperforiranim aluminijskim pladnjem za pečenje.

Proizvodi Pavoni Italia.

pavoni-logo

 

Dodatne informacije

Informacije o dostavi

Dostava se vrši preko GLS dostavne službe. Vrijeme isporuke može varirati od 1-7 radnih dana. Ipak većina paketa isporučena je kroz 1-2 radna dana. Nakon uspješno završene narudžbe dobiti ćete email i sms sa podacima o paketu. Za dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte.

Informacije o povratu proizvoda

Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.

Informacije o povratu

Proizvod bez ikakve nakande možete vratiti u roku 14 dana. U slučaju povrata kontaktirajte na bilo putem telefona ili emaila., Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.

Načini plaćanja

Plaćanje je moguće prilikom preuzimanja pošiljke, Pay Pal-om te karticama Visa, Amex, Diners, Maestro, Mastercard. Za iznose iznad 500 kn moguće je plaćanje do 12 rata bez naknade i kamate.