Gum paste 200 gr bijelo

kn 39.50

Veličina pakiranja: 200 gr.

Na zalihi

Opis

Gum paste 200 gr bijelo

Gum paste 200 gr bijelo zahvaljujući svojoj elastičnosti i fleksibilnosti omogućava izradu nevjerojatno realističnih jestivih latica i lišća. Napravljena je od kvalitetnih sastojaka i može se jako tanko razvaljati bez straha po pucanja za vrijeme izrade.

Sastav: šećer, glukozni sirup, kakao maslac, kukuruzni škrob, E466, emulgator E471, bjelanjak u prahu, biljno nehidrogenizirano ulje, regulator kiselosti E330, ocetna kiselina E260.

Sadrži tragove lješnjaka, orašastih plodova te mlijeko i soju. Čuvati na suhom i hladnom mjestu. Za profesionalnu upotrebu.

Veličina pakiranja: 200 gr

Proizvođač Pavoni Italia spa.

pavoni-logo

Za više profesionalnih uređaja za ugostiteljstvo i slastičarstvo pogledajte u KATALOGU  za sva pitanja slobodno nas kontaktirajte na info@cutecolor.hr

Dodatne informacije

Veličina pakiranja

250 gr

Informacije o dostavi

Dostava se vrši preko GLS dostavne službe. Vrijeme isporuke može varirati od 1-7 radnih dana. Ipak većina paketa isporučena je kroz 1-2 radna dana. Nakon uspješno završene narudžbe dobiti ćete email i sms sa podacima o paketu. Za dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte.

Informacije o povratu proizvoda

Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.

Informacije o povratu

Proizvod bez ikakve nakande možete vratiti u roku 14 dana. U slučaju povrata kontaktirajte na bilo putem telefona ili emaila., Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.

Načini plaćanja

Plaćanje je moguće prilikom preuzimanja pošiljke, Pay Pal-om te karticama Visa, Amex, Diners, Maestro, Mastercard. Za iznose iznad 500 kn moguće je plaćanje do 12 rata bez naknade i kamate.

Kontaktirajte nas

Kontakt

43. istarske divizije 60

Poreč 52440

HRVATSKA

+385 52 561 192

info@cutecolor.hr