Odabir kategorije proizvoda

Gum paste 200 gr bijelo

kn 39.50

Veličina pakiranja: 200 gr.

Na zalihi .

Opis

Gum paste 200 gr bijelo

Gum paste 200 gr bijelo zahvaljujući svojoj elastičnosti i fleksibilnosti omogućava izradu nevjerojatno realističnih jestivih latica i lišća. Napravljena je od kvalitetnih sastojaka i može se jako tanko razvaljati bez straha po pucanja za vrijeme izrade.

Sastav: šećer, glukozni sirup, kakao maslac, kukuruzni škrob, E466, emulgator E471, bjelanjak u prahu, biljno nehidrogenizirano ulje, regulator kiselosti E330, ocetna kiselina E260.

Sadrži tragove lješnjaka, orašastih plodova te mlijeko i soju. Čuvati na suhom i hladnom mjestu. Za profesionalnu upotrebu.

Veličina pakiranja: 200 gr

Proizvođač Pavoni Italia spa.

pavoni-logo

Za više profesionalnih uređaja za ugostiteljstvo i slastičarstvo pogledajte u KATALOGU  za sva pitanja slobodno nas kontaktirajte na info@cutecolor.hr

Dodatne informacije

Veličina pakiranja

250 gr

Informacije o dostavi

Za posebne želje prilikom dostave, odabira dostavne službe i slično, slobodno nam se obratite na mail info@cutecolor.hr
Ukoliko je proizvod dostupan i naručen je do 13 h, biti će isporučen istog radnog dana. Ukoliko je proizvod označen kao "dostupan za rezervaciju", biti će isporučen čim stigne u naše skladište, a obično kroz 3-4 radna dana., Za posebne želje prilikom dostave, odabira dostavne službe i slično, slobodno nam se obratite na mail info@cutecolor.hrUkoliko je proizvod dostupan i naručen je do 13 h, biti će isporučen istog radnog dana. Ukoliko je proizvod označen kao "dostupan za rezervaciju", biti će isporučen čim stigne u naše skladište, a obično kroz 3-4 radna dana.

Informacije o povratu proizvoda

Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.