Inox prsten za torte i kolače Polukugla

kn 95.00kn 199.00

Inox prsten za torte i kolače iznimne kvalitete izrade. Cijena je iskazana za 1 komad proizvoda.

Očisti
SKU: N/A Kategorije: ,

Opis

Inox prsten za torte i kolače Polukugla

Inox prsten za torte i kolače Polukugla iznimne kvalitete izrade. Debljina inoxa je 10/10, sa ultračvrstim spojem koji neće zakazati niti nakon godina upotrebe. Dolaze u nekoliko visina i promjera. 12 cm | 14 cm | 16 cm | 18 cm | 20 cm

Proizvođač Pavoni Italia   s.p.a.

Za više profesionalnih uređaja za ugostiteljstvo i slastičarstvo pogledajte u KATALOGU  za sva pitanja slobodno nas kontaktirajte na info@cutecolor.hr

Dodatne informacije

Promjer

12 cm, 14 cm, 16 cm, 18 cm, 20 cm

Informacije o dostavi

Dostava se vrši preko GLS dostavne službe. Vrijeme isporuke može varirati od 1-7 radnih dana. Ipak većina paketa isporučena je kroz 1-2 radna dana. Nakon uspješno završene narudžbe dobiti ćete email i sms sa podacima o paketu. Za dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte.

Informacije o povratu

Proizvod bez ikakve nakande možete vratiti u roku 14 dana. U slučaju povrata kontaktirajte na bilo putem telefona ili emaila., Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.

Načini plaćanja

Plaćanje je moguće prilikom preuzimanja pošiljke, Pay Pal-om te karticama Visa,, Diners, Maestro, Mastercard. Za iznose iznad 500 kn moguće je plaćanje do 12 rata bez naknade i kamate.

Kontaktirajte nas

Kontakt

43. istarske divizije 60

Poreč 52440

HRVATSKA

+385 52 561 192

info@cutecolor.hr