Inox prsten za torte i kolače Suza h 4cm

kn 120.00kn 135.00

Inox prsten za torte i kolače iznimne kvalitete izrade. Cijena je iskazana za 1 komad proizvoda.

Očisti
SKU: N/A Kategorije: ,

Opis

Inox prsten za torte i kolače Suza h 4cm

Inox prsten za torte i kolače Suza h 4cm iznimne kvalitete izrade. Debljina inoxa je 10/10, sa ultračvrstim spojem koji neće zakazati niti nakon godina upotrebe. Dolaze u nekoliko visina i promjera. Od  visine 4 cm, i promjera od 22 cm pa do 33 cm.

Proizvođač Pavoni Italia   s.p.a.

Za više profesionalnih uređaja za ugostiteljstvo i slastičarstvo pogledajte u KATALOGU  za sva pitanja slobodno nas kontaktirajte na info@cutecolor.hr

Dodatne informacije

Promjer

22 cm, 23 cm, 26 cm, 30 cm, 33 cm

Informacije o dostavi

Dostava se vrši preko GLS dostavne službe. Vrijeme isporuke može varirati od 1-7 radnih dana. Ipak većina paketa isporučena je kroz 1-2 radna dana. Nakon uspješno završene narudžbe dobiti ćete email i sms sa podacima o paketu. Za dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte.

Informacije o povratu

Proizvod bez ikakve nakande možete vratiti u roku 14 dana. U slučaju povrata kontaktirajte na bilo putem telefona ili emaila., Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.

Načini plaćanja

Plaćanje je moguće prilikom preuzimanja pošiljke, Pay Pal-om te karticama Visa,, Diners, Maestro, Mastercard. Za iznose iznad 500 kn moguće je plaćanje do 12 rata bez naknade i kamate.

Kontaktirajte nas

Kontakt

43. istarske divizije 60

Poreč 52440

HRVATSKA

+385 52 561 192

info@cutecolor.hr