Odabir kategorije proizvoda

Invertni šećer

kn 65.00

Veličina pakiranja 250 gr.

Na zalihi .

SKU: zui250 Kategorija:

Opis

Invertni šećer

Invertni šećer u pakiranju 250 gr.

Sadrži jednake udjele saharoze, fruktoze i glukoze. Koristi se za snižavanje točke hlađenja, zadržavanje vlage i sprječavanje kristalizacije. Doziranje: prema potrebi .Samo za profesionalnu upotrebu. Čuvati na suhom i hladnom mjestu.

Rok trajanja:11/2017

 

Dodatne informacije

Informacije o dostavi

Za posebne želje prilikom dostave, odabira dostavne službe i slično, slobodno nam se obratite na mail info@cutecolor.hr
Ukoliko je proizvod dostupan i naručen je do 13 h, biti će isporučen istog radnog dana. Ukoliko je proizvod označen kao "dostupan za rezervaciju", biti će isporučen čim stigne u naše skladište, a obično kroz 3-4 radna dana., Za posebne želje prilikom dostave, odabira dostavne službe i slično, slobodno nam se obratite na mail info@cutecolor.hrUkoliko je proizvod dostupan i naručen je do 13 h, biti će isporučen istog radnog dana. Ukoliko je proizvod označen kao "dostupan za rezervaciju", biti će isporučen čim stigne u naše skladište, a obično kroz 3-4 radna dana.

Informacije o povratu proizvoda

Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.