Odabir kategorije proizvoda

Istikivač šećerne paste

kn 165.00

Istiskivač šećerne paste sa 20 nastavaka.

Opis

Istiskivač šećerne paste

Istiskivač šećerne paste sa 20 različitih nastavaka. Upute za upotrebu: Odvrnuti navoj i umetnuti šećernu pastu. Staviti disk sa željenim oblikom i zatvoriti navoj. Okrenuti ručku kako bi istisnuli šećernu pastu.

Proizvođač Pavoni Italia spa. Uvezeno iz Italije.

Dodatne informacije

Informacije o dostavi

Za posebne želje prilikom dostave, odabira dostavne službe i slično, slobodno nam se obratite na mail info@cutecolor.hr
Ukoliko je proizvod dostupan i naručen je do 13 h, biti će isporučen istog radnog dana. Ukoliko je proizvod označen kao "dostupan za rezervaciju", biti će isporučen čim stigne u naše skladište, a obično kroz 3-4 radna dana., Za posebne želje prilikom dostave, odabira dostavne službe i slično, slobodno nam se obratite na mail info@cutecolor.hrUkoliko je proizvod dostupan i naručen je do 13 h, biti će isporučen istog radnog dana. Ukoliko je proizvod označen kao "dostupan za rezervaciju", biti će isporučen čim stigne u naše skladište, a obično kroz 3-4 radna dana.

Informacije o povratu proizvoda

Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.