IZREZIVAČ ZA CVIJEĆE – Veiners RUŽA LIST

kn 92.00

U kompletu dolazi silikon i metalni izrezivač za Gum Pastu.

Na zalihi

SKU: PAVFK021 Kategorija: Oznaka:

Opis

IZREZIVAČ ZA CVIJEĆE

Izrezivač za cvijeće – Veiners RUŽA LIST. Požurite kupiti ovaj fantastičan komplet za izradu cvijeća od Gum Paste, fondanta i šećerne paste kako bi spektakularno cvijeće od Gum Paste zasjalo na vašim tortama. U kompletu dolazi silikon i metalni izrezivač.

Proizvođač Pavoni Italia   s.p.a.

Za više profesionalnih alata za cake design pogledajte u našem KATALOGU  za sva pitanja slobodno nas kontaktirajte na info@cutecolor.hr

Dodatne informacije

Informacije o dostavi

Dostava se vrši preko GLS dostavne službe. Vrijeme isporuke može varirati od 1-7 radnih dana. Ipak većina paketa isporučena je kroz 1-2 radna dana. Nakon uspješno završene narudžbe dobiti ćete email i sms sa podacima o paketu. Za dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte.

Informacije o povratu

Proizvod bez ikakve nakande možete vratiti u roku 14 dana. U slučaju povrata kontaktirajte na bilo putem telefona ili emaila., Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.

Načini plaćanja

Plaćanje je moguće prilikom preuzimanja pošiljke, Pay Pal-om te karticama Visa,, Diners, Maestro, Mastercard. Za iznose iznad 500 kn moguće je plaćanje do 12 rata bez naknade i kamate.

Kontaktirajte nas

Kontakt

43. istarske divizije 60

Poreč 52440

HRVATSKA

+385 52 561 192

info@cutecolor.hr