Izrezivač za ticino masu i kekse Laponia

kn 85.00

Izrezivač za ticino masu i kekse Laponia

Dimenzija 60 mm. 4 komada u pakiranju.

Na zalihi

SKU: PAVno3014 Kategorija: Oznaka:

Opis

Izrezivač za ticino masu i kekse

Izrezivač za ticino masu i kekse Laponia za ticino masu i/ ili tijesto sa ekstraktorom sa 4 različita božićna motiva-snjegović, božićno drvce, djed božićnjak i kućica.

Set osmišljen kako bi vam pomogao stvoriti omiljene kolačiće: jednostavan je za upotrebu i omogućit će vam stvaranje savršenih oblika zahvaljujući vadilici. Ovisno o načinu na koji je klip sastavljen s vadilicom, može se koristiti kao pečat ili kao rezač tijesta.

Veličina pojedinačnog izrezivača je 60 mm.

pavoni-logo

Dodatne informacije

Informacije o dostavi

Za posebne želje prilikom dostave, odabira dostavne službe i slično, slobodno nam se obratite na mail info@cutecolor.hr
Ukoliko je proizvod dostupan i naručen je do 13 h, biti će isporučen istog radnog dana. Ukoliko je proizvod označen kao "dostupan za rezervaciju", biti će isporučen čim stigne u naše skladište, a obično kroz 3-4 radna dana., Za posebne želje prilikom dostave, odabira dostavne službe i slično, slobodno nam se obratite na mail info@cutecolor.hrUkoliko je proizvod dostupan i naručen je do 13 h, biti će isporučen istog radnog dana. Ukoliko je proizvod označen kao "dostupan za rezervaciju", biti će isporučen čim stigne u naše skladište, a obično kroz 3-4 radna dana.

Informacije o povratu proizvoda

Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.

Kontaktirajte nas

Kontakt

43. istarske divizije 60

Poreč 52440

HRVATSKA

+385 52 561 192

info@cutecolor.hr

×