Odabir kategorije proizvoda

Izrezivač za ticino masu i kekse Laponia

kn 85.00

Izrezivač za ticino masu i kekse Laponia

Dimenzija 60 mm. 4 komada u pakiranju.

Na zalihi

Predviđeni datum isporuke: 25/05/2022

SKU: PAVNO3014 Kategorija: Oznaka:

Opis

Izrezivač za ticino masu i kekse

Izrezivač za ticino masu i kekse Laponia za ticino masu i/ ili tijesto sa ekstraktorom sa 4 različita božićna motiva-snjegović, božićno drvce, djed božićnjak i kućica.

Set osmišljen kako bi vam pomogao stvoriti omiljene kolačiće: jednostavan je za upotrebu i omogućit će vam stvaranje savršenih oblika zahvaljujući vadilici. Ovisno o načinu na koji je klip sastavljen s vadilicom, može se koristiti kao pečat ili kao rezač tijesta.

Veličina pojedinačnog izrezivača je 60 mm.

pavoni-logo

Dodatne informacije

Informacije o dostavi

Dostava se vrši preko DPD dostavne službe. Vrijeme isporuke može varirati od 1-7 radnih dana. Ipak većina paketa isporučena je kroz 1-2 radna dana. Nakon uspješno završene narudžbe dobiti ćete email i sms sa podacima o paketu. Za dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte.

Informacije o povratu proizvoda

Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.

Načini plaćanja

Plaćanje je moguće prilikom preuzimanja pošiljke, uplatom na transakcijski račun, Pay Pal-om te karticama Visa, Diners, Maestro, Mastercard. Za iznose iznad 500 kn moguće je plaćanje do 12 rata bez naknade i kamate.

×