Odabir kategorije proizvoda

Kakao maslac u boji Žuto

kn 15.00

Veličina pakiranja 30 gr.

Nema na zalihi

SKU: 46b00006 Kategorije: ,

Opis

Kakao maslac u boji Žuto

Kakao maslac u boji Žuto

Kakao maslac u boji Žuto Veličina pakiranja: 30 gr.

Visoko koncentrirana jestiva boja za bojanje čokolade, krema i ostalih slastičarskih proizvoda.

Sastav: kakao maslac, bojila: E 102. Samo za upotrebu sa hranom.

Upozorenja: Bojilo E102 može negativno utjecati na pažnju i aktivnost kod djece.

Upute za upotrebu: otopiti kakao maslac u vodenoj kupelji na temperaturi ne većoj od 40 ᶛC. Dodati otopljeni proizvod direktno u proizvod koji se želi obojati ili nanijeti kistom na željenu površinu. Može sadržavati tragove mlijeka, lješnjaka, sulfita i soje.

Maksimalno doziranje: 31,25 gr/Kg.

Skladištenje: Čuvati na suhom i hladnom mjestu.

Nutritivne informacije za 100 gr proizvoda: Energetska vrijednost: 885,60/3.706,72 Kcal/Kj, Proteini (g):0,00; Ugljikohidrati (g): 0,00;Šećeri (g):0,00; Masti(g):98,40; Zasićene masne kiseline (g):60,22; Sol(g):0,13; Aluminij(g):0,29.

Proizvedeno u Italiji. Veličina pakiranja 30 gr.

DOSTAVA ZA HRVATSKU. Troškovi dostave razlikuju se ovisno o načinu plaćanja. Uplatu možete izvršiti direktno na naš račun. Ukoliko plaćate pouzećem trošak dostave je viši jer uključuje trošak otkupnine tj. novčane transakcije. Rok dostave je 2 radna dana, osim otoka i manjih mjesta gdje može varirati. U većini slučajeva pošiljke su isporučene idući radni dan. Za vrlo mala mjesta je moguće da će dostava trajati 48 h. Proizvodi na rezervaciji stižu prema rasporedu i kupac će biti obaviješten. Proizvodi na rezervaciji obično su na putu prema našem skladištu i uglavnom stižu za oko 3-4 radna dana. 

DOSTAVA ZA INOZEMSTVO Cijena dostave za inozemstvo varira ovisno u koju se zemlju šalje. Za Švicarsku postoji i fiksna naknada za uslugu carinjenja u iznosu 150 kn. Kupce iz Švicarske će kontaktirati naša služba za korisnike sa detaljima oko dostave.

Ako ne možete naći željeni artikl online, kontaktirajte nas bilo email-om ili telefonom  na mobitel 092 166 1673, a naše će Vam osoblje rado pomoći.

Cute Color tvoj partner u slastičarstvu, pekarstvu i HORECA

Dodatne informacije

Informacije o dostavi

Za posebne želje prilikom dostave, odabira dostavne službe i slično, slobodno nam se obratite na mail info@cutecolor.hr
Ukoliko je proizvod dostupan i naručen je do 13 h, biti će isporučen istog radnog dana. Ukoliko je proizvod označen kao "dostupan za rezervaciju", biti će isporučen čim stigne u naše skladište, a obično kroz 3-4 radna dana., Za posebne želje prilikom dostave, odabira dostavne službe i slično, slobodno nam se obratite na mail info@cutecolor.hrUkoliko je proizvod dostupan i naručen je do 13 h, biti će isporučen istog radnog dana. Ukoliko je proizvod označen kao "dostupan za rezervaciju", biti će isporučen čim stigne u naše skladište, a obično kroz 3-4 radna dana.

Informacije o povratu proizvoda

Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.