Odabir kategorije proizvoda

Kalup za čokoladu Autić

kn 175.00

Kalup za čokoladu Autić za 4 komada gotovog proizvoda. Dimenzije pojedinačnog autića su 135,5 mm x 67,7 mm. Vanjske dimenzije kalupa 275 mm x 175 mm. Težina pojedinačnog gotovog proizvoda je cca 215 gr.

Na zalihi

SKU: c1570 Kategorije: ,

Opis

Kalup za čokoladu Autić

Kalup za čokoladu u obliku autića. Na jednom kalupu možete istovremeno izradi 4 komada. Dimenzije pojedinačnog autića su 135,5 mm x 67,7 mm. Vanjske dimenzije kalupa su 275 mm x 175 mm. Težina pojedinačnog gotovog proizvoda je cca 215 gr.  Proizvedeno u Italiji.

Dodatne informacije

Informacije o dostavi

Za posebne želje prilikom dostave, odabira dostavne službe i slično, slobodno nam se obratite na mail info@cutecolor.hr
Ukoliko je proizvod dostupan i naručen je do 13 h, biti će isporučen istog radnog dana. Ukoliko je proizvod označen kao "dostupan za rezervaciju", biti će isporučen čim stigne u naše skladište, a obično kroz 3-4 radna dana., Za posebne želje prilikom dostave, odabira dostavne službe i slično, slobodno nam se obratite na mail info@cutecolor.hrUkoliko je proizvod dostupan i naručen je do 13 h, biti će isporučen istog radnog dana. Ukoliko je proizvod označen kao "dostupan za rezervaciju", biti će isporučen čim stigne u naše skladište, a obično kroz 3-4 radna dana.

Informacije o povratu proizvoda

Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.