Odabir kategorije proizvoda

Kalup za čokoladu Kuglice za bor

kn 230.00

U svakom pakiranju dolaze tri kalupa, odnosno 3 modela kuglice. Dimenzije kuglice br 1)  100 mm x 75 mm x 120 h mm. Dimenzije kuglice br 2)  promjer 105 mm x 120 mm visina. Dimenzije kuglice br 3)  promjer 100 mm x 120 mm visina. Proizvođač Pavoni Italia. Registrirani dizajn.

Na zalihi

SKU: kt149 Kategorije: , Oznaka:

Opis

Kalup za čokoladu Kuglice za bor

Kalup za čokoladu Kuglice za bor je termoforirani kalup koji možete upotrebljavati višekratno. Za savršeni rezultat temperirajte čokoladu i ulijte je u kalup. Višak čokolade ocijedite rotirajućim pokretom kako bi se čokolada savršeno uhvatila za stjenke kalupa. Ostavite da se hladi nekoliko sati u hladnjaku. Nježno odstranite kalup sa čokolade i sastavite prema uputama iz pakiranja. Kuglice napunite bombonima ili čokoladicama i dekorirajte sa nekom od jestivih boja. Slijedite i vi nove trendove u slastičarstvu i obogatite svoj blagdanski stol ili ponudu svoje slastičarne, vaši gosti i kupci će sigurno prepoznati vaš trud.

U svakom pakiranju dolaze tri kalupa, odnosno 3 modela kuglice.

Dimenzije kuglice br 1)  100 mm x 75 mm x 120 h mm

Dimenzije kuglice br 2)  promjer 105 mm x 120 mm visina

Dimenzije kuglice br 3)  promjer 100 mm x 120 mm visina

Za više modela kalupa s uskrsnim motivima pogledajte u  KATALOGU  za sva pitanja slobodno nas kontaktirajte na info@cutecolor.hr

Proizvođač Pavoni Italia spa.

pavoni-logo

Dodatne informacije

Informacije o dostavi

Za posebne želje prilikom dostave, odabira dostavne službe i slično, slobodno nam se obratite na mail info@cutecolor.hr
Ukoliko je proizvod dostupan i naručen je do 13 h, biti će isporučen istog radnog dana. Ukoliko je proizvod označen kao "dostupan za rezervaciju", biti će isporučen čim stigne u naše skladište, a obično kroz 3-4 radna dana., Za posebne želje prilikom dostave, odabira dostavne službe i slično, slobodno nam se obratite na mail info@cutecolor.hrUkoliko je proizvod dostupan i naručen je do 13 h, biti će isporučen istog radnog dana. Ukoliko je proizvod označen kao "dostupan za rezervaciju", biti će isporučen čim stigne u naše skladište, a obično kroz 3-4 radna dana.

Informacije o povratu proizvoda

Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.