Kalup za čokoladu Love

kn 175.00

Kalup za čokoladu sa natpisom Love. Na jednom kalupu možete istovremeno izradi 6 komada. Dimenzije pojedinačnog gotovog proizvoda su 130 x 35 mm i visine 10 mm. Vanjske dimenzije kalupa su 275 mm x 175 mm. Težina pojedinačnog gotovog proizvoda je cca 40 gr.

Na zalihi

SKU: CABRELLONc14509 Kategorije: ,

Opis

Kalup za čokoladu Love

Kalup za čokoladu sa natpisom Love. Na jednom kalupu možete istovremeno izradi 6 komada. Dimenzije pojedinačnog gotovog proizvoda su 130 x 35 mm i visine 10 mm. Vanjske dimenzije kalupa su 275 mm x 175 mm. Težina pojedinačnog gotovog proizvoda je cca 40 gr.  Proizvedeno u Italiji.

Dodatne informacije

Informacije o dostavi

Dostava se vrši preko GLS dostavne službe. Vrijeme isporuke može varirati od 1-7 radnih dana. Ipak većina paketa isporučena je kroz 1-2 radna dana. Nakon uspješno završene narudžbe dobiti ćete email i sms sa podacima o paketu. Za dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte.

Informacije o povratu proizvoda

Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.

Informacije o povratu

Proizvod bez ikakve nakande možete vratiti u roku 14 dana. U slučaju povrata kontaktirajte na bilo putem telefona ili emaila., Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.

Načini plaćanja

Plaćanje je moguće prilikom preuzimanja pošiljke, Pay Pal-om te karticama Visa, Amex, Diners, Maestro, Mastercard. Za iznose iznad 500 kn moguće je plaćanje do 12 rata bez naknade i kamate.

Kontaktirajte nas

Kontakt

43. istarske divizije 60

Poreč 52440

HRVATSKA

+385 52 561 192

info@cutecolor.hr