Odabir kategorije proizvoda

Kalup za čokoladu Love

kn 175.00

Kalup za čokoladu sa natpisom Love. Na jednom kalupu možete istovremeno izradi 6 komada. Dimenzije pojedinačnog gotovog proizvoda su 130 x 35 mm i visine 10 mm. Vanjske dimenzije kalupa su 275 mm x 175 mm. Težina pojedinačnog gotovog proizvoda je cca 40 gr.

Na zalihi

SKU: c14509 Kategorije: ,

Opis

Kalup za čokoladu Love

Kalup za čokoladu sa natpisom Love. Na jednom kalupu možete istovremeno izradi 6 komada. Dimenzije pojedinačnog gotovog proizvoda su 130 x 35 mm i visine 10 mm. Vanjske dimenzije kalupa su 275 mm x 175 mm. Težina pojedinačnog gotovog proizvoda je cca 40 gr.  Proizvedeno u Italiji.

Dodatne informacije

Informacije o dostavi

Za posebne želje prilikom dostave, odabira dostavne službe i slično, slobodno nam se obratite na mail info@cutecolor.hr
Ukoliko je proizvod dostupan i naručen je do 13 h, biti će isporučen istog radnog dana. Ukoliko je proizvod označen kao "dostupan za rezervaciju", biti će isporučen čim stigne u naše skladište, a obično kroz 3-4 radna dana., Za posebne želje prilikom dostave, odabira dostavne službe i slično, slobodno nam se obratite na mail info@cutecolor.hrUkoliko je proizvod dostupan i naručen je do 13 h, biti će isporučen istog radnog dana. Ukoliko je proizvod označen kao "dostupan za rezervaciju", biti će isporučen čim stigne u naše skladište, a obično kroz 3-4 radna dana.

Informacije o povratu proizvoda

Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.