Odabir kategorije proizvoda

Kalup za čokoladu Teddy

kn 230.00

Kalup za čokoladu Teddy

Dimenzije gotovog proizvoda mm 120 x 115 x 140 h. Težina gotovog proizvoda je cca 250 gr. U pakiranju dolazi 2 komada kalupa.

Na zalihi .

SKU: KT166 Kategorije: , Oznaka:

Opis

Kalup za čokoladu Teddy

Kalup za čokoladu Teddy. Termoformirani kalup za višekratnu upotrebu. Za savršeni rezultat temperirajte čokoladu i ulijte je u kalup. Višak čokolade ocijedite rotirajućim pokretom kako bi se čokolada savršeno uhvatila za stjenke kalupa. Ostavite da se hladi nekoliko sati u hladnjaku. Nježno odstranite kalup sa čokolade i sastavite prema uputama iz pakiranja. Kuglice napunite bombonima ili čokoladicama i dekorirajte sa nekom od jestivih boja. Slijedite i vi nove trendove u slastičarstvu i obogatite svoj blagdanski stol ili ponudu svoje slastičarne, vaši gosti i kupci će sigurno prepoznati vaš trud.

Dimenzije gotovog proizvoda mm 120 x 115 x 140 h. Težina gotovog proizvoda je cca 250 gr.

U pakiranju dolazi 2 komada kalupa za izradu.

Za više modela kalupa s Božićnih motivima pogledajte u  KATALOGU  za sva pitanja slobodno nas kontaktirajte na info@cutecolor.hr

 

Proizvođač Pavoni Italia spa.

pavoni-logo

 

Dodatne informacije

Informacije o dostavi

Za posebne želje prilikom dostave, odabira dostavne službe i slično, slobodno nam se obratite na mail info@cutecolor.hrUkoliko je proizvod dostupan i naručen je do 13 h, biti će isporučen istog radnog dana. Ukoliko je proizvod označen kao "dostupan za rezervaciju", biti će isporučen čim stigne u naše skladište, a obično kroz 3-4 radna dana.

Informacije o povratu proizvoda

Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.