Odabir kategorije proizvoda

Kalup za sladoled Malibu

kn 160.00kn 270.00

Za 4 ili 8 komada

Očisti
SKU: pavogelmalibu Kategorije: ,

Opis

Kalup za sladoled Malibu

Set kalupa za sladoled za 4 ili 8  komada gotovog proizovda . U pakiranju dolazi i 50 komada drvenih štapića za sladoled.

Napravljeno od 100% platinum silikona u Italiji, prikladno za upotrebu sa hranom.

Dimenzije pojedinačnog gotovog proizvoda su: širina 40 mm, visina 72 mm. Volumen pojedinačnog gotovog proizvoda je 35 ml.

Dodatne informacije

Veličina

,

Informacije o dostavi

Za posebne želje prilikom dostave, odabira dostavne službe i slično, slobodno nam se obratite na mail info@cutecolor.hr
Ukoliko je proizvod dostupan i naručen je do 13 h, biti će isporučen istog radnog dana. Ukoliko je proizvod označen kao "dostupan za rezervaciju", biti će isporučen čim stigne u naše skladište, a obično kroz 3-4 radna dana., Za posebne želje prilikom dostave, odabira dostavne službe i slično, slobodno nam se obratite na mail info@cutecolor.hrUkoliko je proizvod dostupan i naručen je do 13 h, biti će isporučen istog radnog dana. Ukoliko je proizvod označen kao "dostupan za rezervaciju", biti će isporučen čim stigne u naše skladište, a obično kroz 3-4 radna dana.

Informacije o povratu proizvoda

Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.