Kalup za sladoled Maracaibo

kn 160.00kn 270.00

Kalup za sladoled Maracaibo- volumen gotovog pojedinčanog proizvoda 85 ml

Očisti


Procijenjeno vrijeme isporuke : 3-4 dana

SKU: pavogelmacaraibo Kategorije: ,

Opis

Kalup za sladoled Maracaibo

Set kalupa za sladoled Maracaibo za 4 ili 8 komada gotovog proizvoda. U pakiranju dolazi i 50 komada drvenih štapića za sladoled.

Napravljeno od 100% platinum silikona u Italiji, prikladno za upotrebu sa hranom. Pogodno za pečenje i smrzavanje.Otporno na temperature od -40 C do + 280 C. Proizvodi Pavoni Italia spa.

Dimenzije pojedinačnog gotovog proizvoda su: širina 37 mm, visina 65 mm. Volumen pojedinačnog gotovog proizvoda je 35 ml.

Dodatne informacije

Informacije o dostavi

Za posebne želje prilikom dostave, odabira dostavne službe i slično, slobodno nam se obratite na mail info@cutecolor.hr
Ukoliko je proizvod dostupan i naručen je do 13 h, biti će isporučen istog radnog dana. Ukoliko je proizvod označen kao "dostupan za rezervaciju", biti će isporučen čim stigne u naše skladište, a obično kroz 3-4 radna dana., Za posebne želje prilikom dostave, odabira dostavne službe i slično, slobodno nam se obratite na mail info@cutecolor.hrUkoliko je proizvod dostupan i naručen je do 13 h, biti će isporučen istog radnog dana. Ukoliko je proizvod označen kao "dostupan za rezervaciju", biti će isporučen čim stigne u naše skladište, a obično kroz 3-4 radna dana.

Informacije o povratu proizvoda

Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.

Kalup za sladoled Maracaibo

Sladoled od malina i ribiza

SASTOJCI:

150 gr malina

150 gr ribiza

3 žličice meda

125 gr jogurta

listići mente / količina po želji

Oprati maline i ribiz. Staviti voće, med i mentu u blender i miksati dok ne dobijemo pire. Pire procijediti kako bi odstranili sjeme iz voća. Dodati jogurt i još jednom izblendati. Smjesu staviti u kalup. Umetnuti štapiće za sladoled u kalup i ostaviti najmanje 5 h u hladnjaku. Sladoled će biti još ukusniji ako ga ostavite da odstoji preko noći.

 

Možda će vam se također svidjeti…