Odabir kategorije proizvoda

Kalupi za praline BONBONS by Antonio Bachour PC60

kn 145.00

Dimenzije kalupa 275 x 135 mm 21 pcs po kalupu Dimenzije pralina 34 x 22 x h 16 mm Volumen pralina +/-10 gr Linija dizajnirana u suradnji sa Antoniom Bachourom

Na zalihi .

Opis

Kalupi za praline BONBONS by Antonio Bachour PC60

Kalupi za praline BONBONS PC60

Kalupi za praline BONBONS by Antonio Bachour PC60 Kalupi za praline BONBONS by Antonio Bachour PC60 Dimenzije kalupa 275 x 135 mm 21 pcs po kalupu Dimenzije pralina 33 x 22 x h 16 mm Volumen pralina +/-10 gr Linija dizajnirana u suradnji sa Antoniom Bachourom.  Zamisao je prenijeti pejzaž u minijaturi na praline koje su elegantne i dragocjene u isto vrijeme.

Nove forme! ” zaista sam sretan što sam produvio suradnju sa Pavoni Italia i to sa novom linijom kalupa za praline koje nose moj potpis i moj stil. Siguran se da će novi oblici inspirirati i vas. ” Antonio Bachour.

Kalupi za praline sa jasnim “undercut-om” koji dopušta kreaciju trodimenzionalnih slastica, vrlo mekanih linija i sofisticiranog izgleda. Nova linija kalupa za praline BONBONS u nekoliko oblika sa vrlo prirodnim dizajnom, jednostavnim, kreiranih sa mišlju manje je više. Ova inovativna linija kalupa za praline kreirana je u suradnji svjetskim poznatim slastičarom ANTONIO BACHOUR.

Proizvođač Pavoni Italia s.p.a.

pavoni-logo