KALUPI ZA PRALINE ICONIC PC53

kn 129.00

Veličina kalupa 275 x 135 mm, 21 kom po kalupu.

Veličina pralina mm Ø 28,5 × 16 h, Volumen pralina +/- 10 gr

Na zalihi

SKU: PAVPC53 Kategorije: , Oznaka:

Opis

Kalup za praline 

Kalup za praline ICONIC PC53. Iconic je prva linija polikarbonatnih kalupa za realizaciju prvih pralina s probušenom rupom. zazov kolekcije bio je stvoriti proizvod koji će omogućiti istu jednostavnost deblokiranja pralina, održavajući savršenstvo najsitnijih detalja i svjetlinu površine. Rezultat je visokokvalitetan proizvod koji omogućuje prostor za maštu, stvarajući stvarna umjetnička djela u minijaturi.

Veličina kalupa 275 x 135 mm, 21 kom po kalupu.

Veličina pralina mm Ø 28,5 × 16 h, Volumen pralina +/- 10 gr

Proizvođač Pavoni Italia   s.p.a.

Za više profesionalnih uređaja za ugostiteljstvo i slastičarstvo pogledajte u KATALOGU  za sva pitanja slobodno nas kontaktirajte na info@cutecolor.hr

Dodatne informacije

Informacije o dostavi

Dostava se vrši preko GLS dostavne službe. Vrijeme isporuke može varirati od 1-7 radnih dana. Ipak većina paketa isporučena je kroz 1-2 radna dana. Nakon uspješno završene narudžbe dobiti ćete email i sms sa podacima o paketu. Za dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte.

Informacije o povratu

Proizvod bez ikakve nakande možete vratiti u roku 14 dana. U slučaju povrata kontaktirajte na bilo putem telefona ili emaila., Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.

Načini plaćanja

Plaćanje je moguće prilikom preuzimanja pošiljke, Pay Pal-om te karticama Visa,, Diners, Maestro, Mastercard. Za iznose iznad 500 kn moguće je plaćanje do 12 rata bez naknade i kamate.

Kontaktirajte nas

Kontakt

43. istarske divizije 60

Poreč 52440

HRVATSKA

+385 52 561 192

info@cutecolor.hr

×