Kartonski stalak za slastice na 2 kata

kn 35.00

Promjer 26 cm i 22 cm/ h 20 cm

Na zalihi .

Opis

Kartonski stalak za slastice na 2 kata

Kartonski stalak za slastice na 2 kata u predivnoj perla bijeloj boji. Napravljen je od vrlo čvrstog i kvalitetnog kartonskog materijala pa može izdržati i nešto veće opterećenje. Površina stalka je glatka i sjajna. Ovaj stalak proizveden je od materijala sukladnog za upotrebu sa hranom.

Promjer donjeg kata je 26 cm, a gornjeg kata stalka je 22 cm. Visina stalka je 20 cm. Iskoristite ga za izlaganje muffina, cupcakesa ili drugih manjih slastica. Možete ga kombinirati sa kutijicama u obliku kriške torte koje su svojom dimenzijom prilagođene ovom stalku.

Proizvedeno u Italiji.

 

Dodatne informacije

Informacije o dostavi

Dostava se vrši preko GLS dostavne službe. Vrijeme isporuke može varirati od 1-7 radnih dana. Ipak većina paketa isporučena je kroz 1-2 radna dana. Nakon uspješno završene narudžbe dobiti ćete email i sms sa podacima o paketu. Za dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte.

Informacije o povratu proizvoda

Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.

Informacije o povratu

Proizvod bez ikakve nakande možete vratiti u roku 14 dana. U slučaju povrata kontaktirajte na bilo putem telefona ili emaila., Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.

Načini plaćanja

Plaćanje je moguće prilikom preuzimanja pošiljke, Pay Pal-om te karticama Visa, Amex, Diners, Maestro, Mastercard. Za iznose iznad 500 kn moguće je plaćanje do 12 rata bez naknade i kamate.

Kontaktirajte nas

Kontakt

43. istarske divizije 60

Poreč 52440

HRVATSKA

+385 52 561 192

info@cutecolor.hr