Odabir kategorije proizvoda

Kartonski stalak za slastice na 3 kata

kn 40.00

Promjer 33 cm, 26 cm i  22 cm/ h 29 cm

Na zalihi

SKU: 15037 Kategorija:

Opis

Kartonski stalak za slastice na 3 kata

Kartonski stalak za slastice na 3 kata u predivnoj perla bijeloj boji. Napravljen je od vrlo čvrstog i kvalitetnog kartonskog materijala pa može izdržati i nešto veće opterećenje. Površina stalka je glatka i sjajna. Ovaj stalak proizveden je od materijala sukladnog za upotrebu sa hranom.

Promjer prvog kata je 33 cm, drugog kata je 26 cm, a gornjeg kata stalka je 22 cm. Visina stalka je 29 cm. Iskoristite ga za izlaganje muffina, cupcakesa ili drugih manjih slastica. Možete ga kombinirati sa kutijicama u obliku kriške torte koje su svojom dimenzijom prilagođene ovom stalku.

Proizvedeno u Italiji.

 

Dodatne informacije

Informacije o dostavi

Za posebne želje prilikom dostave, odabira dostavne službe i slično, slobodno nam se obratite na mail info@cutecolor.hr
Ukoliko je proizvod dostupan i naručen je do 13 h, biti će isporučen istog radnog dana. Ukoliko je proizvod označen kao "dostupan za rezervaciju", biti će isporučen čim stigne u naše skladište, a obično kroz 3-4 radna dana., Za posebne želje prilikom dostave, odabira dostavne službe i slično, slobodno nam se obratite na mail info@cutecolor.hrUkoliko je proizvod dostupan i naručen je do 13 h, biti će isporučen istog radnog dana. Ukoliko je proizvod označen kao "dostupan za rezervaciju", biti će isporučen čim stigne u naše skladište, a obično kroz 3-4 radna dana.

Informacije o povratu proizvoda

Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.