Odabir kategorije proizvoda

KOMPOSTABILAN BOX MINI ŽLIČICE ZA FINGERFOOD I SLADOLED 200 KOM

Javite nam se na info@cutecolor.hr i zatražite svoju ponudu

Dimenzije:18x16x27h cm Pakiranje od 200 kom.   .

Na zalihi

SKU: PP231-21CMPBOX Kategorije: , Oznaka:

Opis

KOMPOSTABILAN ŽLICA

KOMPOSTABILAN BOX MINI ŽLIČICE ZA FINGERFOOD I SLADOLED 200 KOM KREM BIJELE. Dimenzije:18x16x27h cm Pakiranje od 200 kom. Oznaku OK kompost koje je izdalo certifikacijsko tijelo TÜV Austria pokazuju da su ti proizvodi pogodni za industrijsko kompostiranje i da udovoljavaju strogim zahtjevima europskog standarda EN 13432. Proizvodi: Polo Plast, Italija.

Za više profesionalnih uređaja za ugostiteljstvo i slastičarstvo pogledajte u KATALOGU  za sva pitanja slobodno nas kontaktirajte na info@cutecolor.hr

Dodatne informacije

Informacije o dostavi

Dostava se vrši preko DPD dostavne službe. Vrijeme isporuke može varirati od 1-7 radnih dana. Ipak većina paketa isporučena je kroz 1-2 radna dana. Nakon uspješno završene narudžbe dobiti ćete email i sms sa podacima o paketu. Za dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte.

Informacije o povratu proizvoda

Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.

Načini plaćanja

Plaćanje je moguće prilikom preuzimanja pošiljke, uplatom na transakcijski račun, Pay Pal-om te karticama Visa, Diners, Maestro, Mastercard. Za iznose iznad 500 kn moguće je plaćanje do 12 rata bez naknade i kamate.

×