Odabir kategorije proizvoda

Kutija Natural sa prozorom

kn 12.00

Vanjske dimenzije 120 x 120 x 60 mm. Kutija sadrži dodatne 4 unutarnje PVC kutije dimenzija 40 x 40 x 40 mm uključenih u cijenu.

Na zalihi

SKU: 35879s Kategorija:

Opis

Kutija Natural sa prozorom

Kutija Natural sa prozorom vanjskih dimenzija 120 x 120 x 60 mm sadrži unutarnji podložak / držače za 4 PVC kutijice koje su uključene u ovaj paket. PVC kutijica imaju dimenzije 40 x 40 x 40 mm. Idealno za pakiranja pralina ili konfeta. Koristete kutiju samostalno ili sa unutarnjim pvc kutijama. Dodajte ukrasnu mašnicu i savršeni poklon je spreman.

Proizvedeno u Italiji.

 

Dodatne informacije

Informacije o dostavi

Za posebne želje prilikom dostave, odabira dostavne službe i slično, slobodno nam se obratite na mail info@cutecolor.hr
Ukoliko je proizvod dostupan i naručen je do 13 h, biti će isporučen istog radnog dana. Ukoliko je proizvod označen kao "dostupan za rezervaciju", biti će isporučen čim stigne u naše skladište, a obično kroz 3-4 radna dana., Za posebne želje prilikom dostave, odabira dostavne službe i slično, slobodno nam se obratite na mail info@cutecolor.hrUkoliko je proizvod dostupan i naručen je do 13 h, biti će isporučen istog radnog dana. Ukoliko je proizvod označen kao "dostupan za rezervaciju", biti će isporučen čim stigne u naše skladište, a obično kroz 3-4 radna dana.

Informacije o povratu proizvoda

Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.