Kutija za kolače Smeđa sa zlatnom unutrašnjosti 195 x 140 x 40 mm

kn 9.00

Kutija za kolače Smeđa sa zlatnom unutrašnjosti 195 x 140 x 40 mm

Na zalihi

SKU: SC330822 Kategorija:

Opis

Kutija za kolače Smeđa sa zlatnom unutrašnjosti 195 x 140 x 40 mm

Kutija za kolače Smeđa sa zlatnom unutrašnjosti 195 x 140 x 40 mm. Kutija napravljena od čvrstog kartonskog materijala sa sjajnim zlatnim premazom u unutrašnjosti. Sa ovom kutijom za torte vaše će slastice biti sigurne i zaštićene u transportu. Materijal je sukladan za upotrebu sa hranom.

Proizvedeno u Italiji.

 

Dodatne informacije

Informacije o dostavi

Dostava se vrši preko GLS dostavne službe. Vrijeme isporuke može varirati od 1-7 radnih dana. Ipak većina paketa isporučena je kroz 1-2 radna dana. Nakon uspješno završene narudžbe dobiti ćete email i sms sa podacima o paketu. Za dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte.

Informacije o povratu proizvoda

Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.

Informacije o povratu

Proizvod bez ikakve nakande možete vratiti u roku 14 dana. U slučaju povrata kontaktirajte na bilo putem telefona ili emaila., Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.

Načini plaćanja

Plaćanje je moguće prilikom preuzimanja pošiljke, Pay Pal-om te karticama Visa, Amex, Diners, Maestro, Mastercard. Za iznose iznad 500 kn moguće je plaćanje do 12 rata bez naknade i kamate.