Odabir kategorije proizvoda

Kutija za kolače Smeđa sa zlatnom unutrašnjosti 255 x 205 x 40 mm

kn 12.00

Kutija za kolače Smeđa sa zlatnom unutrašnjosti 255 x 205 x 40 mm

Na zalihi

SKU: 33084c Kategorija:

Opis

Kutija za kolače Smeđa sa zlatnom unutrašnjosti 255 x 205 x 40 mm

Kutija za kolače Smeđa sa zlatnom unutrašnjosti 255 x 205 x 40 mm. Kutija napravljena od čvrstog kartonskog materijala sa sjajnim zlatnim premazom u unutrašnjosti. Sa ovom kutijom za torte vaše će slastice biti sigurne i zaštićene u transportu. Materijal je sukladan za upotrebu sa hranom.

Proizvedeno u Italiji.

 

Dodatne informacije

Informacije o dostavi

Za posebne želje prilikom dostave, odabira dostavne službe i slično, slobodno nam se obratite na mail info@cutecolor.hr
Ukoliko je proizvod dostupan i naručen je do 13 h, biti će isporučen istog radnog dana. Ukoliko je proizvod označen kao "dostupan za rezervaciju", biti će isporučen čim stigne u naše skladište, a obično kroz 3-4 radna dana., Za posebne želje prilikom dostave, odabira dostavne službe i slično, slobodno nam se obratite na mail info@cutecolor.hrUkoliko je proizvod dostupan i naručen je do 13 h, biti će isporučen istog radnog dana. Ukoliko je proizvod označen kao "dostupan za rezervaciju", biti će isporučen čim stigne u naše skladište, a obično kroz 3-4 radna dana.

Informacije o povratu proizvoda

Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.