Odabir kategorije proizvoda

Kutija za slastice Chic bijela sa prozorom

kn 15.00

Vanjske dimenzije 170 x 170 x 60 mm.

Na zalihi

SKU: 15081s Kategorija:

Opis

Kutija za slastice Chic bijela sa prozorom

Kutija za slastice Chic bijela sa prozorom vanjskih dimenzija 170 x 170 x 60 mm sadrži unutarnji podložak. Dodajte ukrasnu mašnicu i savršeni poklon je spreman. Kutija napravljena od čvrstog kartonskog materijala sa sjajnim premazom. Sastoji se od donjeg dijela i poklopca sa velikim prozorom.

Proizvedeno u Italiji.

 

Dodatne informacije

Informacije o dostavi

Za posebne želje prilikom dostave, odabira dostavne službe i slično, slobodno nam se obratite na mail info@cutecolor.hr
Ukoliko je proizvod dostupan i naručen je do 13 h, biti će isporučen istog radnog dana. Ukoliko je proizvod označen kao "dostupan za rezervaciju", biti će isporučen čim stigne u naše skladište, a obično kroz 3-4 radna dana., Za posebne želje prilikom dostave, odabira dostavne službe i slično, slobodno nam se obratite na mail info@cutecolor.hrUkoliko je proizvod dostupan i naručen je do 13 h, biti će isporučen istog radnog dana. Ukoliko je proizvod označen kao "dostupan za rezervaciju", biti će isporučen čim stigne u naše skladište, a obično kroz 3-4 radna dana.

Informacije o povratu proizvoda

Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.