Kutija za slastice Lux bijela sa prozorom

kn 13.00

Vanjske dimenzije 120 x 120 x 60 mm. Kutija sadrži dodatne 4 unutarnje PVC kutije dimenzija 40 x 40 x 40 mm uključenih u cijenu.

Na zalihi

SKU: SC17297 Kategorija:

Opis

Kutija za slastice Lux bijela sa prozorom

Kutija za slastice Lux bijela sa prozorom vanjskih dimenzija 120 x 120 x 60 mm sadrži unutarnji podložak / držače za 4 PVC kutijice koje su uključene u ovaj paket. PVC kutijica imaju dimenzije 40 x 40 x 40 mm. Idealno za pakiranja pralina ili konfeta. Koristete kutiju samostalno ili sa unutarnjim pvc kutijama. Dodajte ukrasnu mašnicu i savršeni poklon je spreman. U cijenu nije uključena ukrasna vrpca kao na slici proizvoda.

Proizvedeno u Italiji.

 

Dodatne informacije

Informacije o dostavi

Dostava se vrši preko GLS dostavne službe. Vrijeme isporuke može varirati od 1-7 radnih dana. Ipak većina paketa isporučena je kroz 1-2 radna dana. Nakon uspješno završene narudžbe dobiti ćete email i sms sa podacima o paketu. Za dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte.

Informacije o povratu proizvoda

Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.

Informacije o povratu

Proizvod bez ikakve nakande možete vratiti u roku 14 dana. U slučaju povrata kontaktirajte na bilo putem telefona ili emaila., Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.

Načini plaćanja

Plaćanje je moguće prilikom preuzimanja pošiljke, Pay Pal-om te karticama Visa, Amex, Diners, Maestro, Mastercard. Za iznose iznad 500 kn moguće je plaćanje do 12 rata bez naknade i kamate.

Kontaktirajte nas

Kontakt

43. istarske divizije 60

Poreč 52440

HRVATSKA

+385 52 561 192

info@cutecolor.hr