Odabir kategorije proizvoda

Kutija za torte Dama 29x29x10cm h- 10 kom

kn 98.75

290 x 290 x h 120 mm-10 komada

Na zalihi

Predviđeni datum isporuke: 28/06/2022

SKU: SC35986C Kategorije: ,

Opis

Kutija za torte

Kutija za torte Dama dolazi u veličinama 290 x 290 x 120 mm. Idelano za pakiranje slastica i torti, sa lijepim i diskretnim uzorkom kremasto bijele boje.

U pakiranju dolazi 10 komada. Proizvoda je napravljen od 100% čiste celuloze i sukladan je za kontakt sa hranom.

Dodatne informacije

Veličina

,

Informacije o dostavi

Dostava se vrši preko DPD dostavne službe. Vrijeme isporuke može varirati od 1-7 radnih dana. Ipak većina paketa isporučena je kroz 1-2 radna dana. Nakon uspješno završene narudžbe dobiti ćete email i sms sa podacima o paketu. Za dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte.

Informacije o povratu

Proizvod bez ikakve nakande možete vratiti u roku 14 dana. U slučaju povrata kontaktirajte na bilo putem telefona ili emaila., Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.

Načini plaćanja

Plaćanje je moguće prilikom preuzimanja pošiljke, uplatom na transakcijski račun, Pay Pal-om te karticama Visa, Diners, Maestro, Mastercard. Za iznose iznad 500 kn moguće je plaćanje do 12 rata bez naknade i kamate.

Informacije o povratu proizvoda

Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.

×