fbq('track', 'Purchase', {currency: "HRK", value: 100.00});
Odabir kategorije proizvoda

Massa summer 5 kg

kn 332.50

5 kg.

Na zalihi

Opis

Massa summer 5 kg

Massa summer 5 kg

Massa summer 5 kg idealna je šećerna pasta izradu dekoraciju i prekrivanje torti u toplim ljetnim mjesecima. Otporna je na visoke temperature i vlažnost. Ekstremno je elastina i idealna za prekrivanje. Ima blagi okus sa laganom aromom vanilije. Otporna je promjene temperatura i neće se stvarati kondenzat kad torta izađe iz hladnjaka.

SASTAV: ŠEĆER, GLUKOZNI SIRUP, HIDROGENIZIRANA BILJNA MASNOĆA ( KOKOSOVA, PLAMINA), KUKRUZNI ŠKROB, GLICERIN, TVARI ZA ZGUŠNJAVANJE: E466 CMC, E415 KSANTAN GUMA, BOJILO: E171, REGULATOR KISELOSTI: E330, KONZERVANS: E202 KALIJEV SORBAT, AROMA: VANILIN.

UPOZORENJA: MOŽE SADRŽAVATI TRAGOVE ORAŠASTOG VOĆA, MLIJEKA I SOJE.

SKLADIŠTENJE: ČUVATI NA SUHOM I HLADNOM MJESTU ( 20-25 C). SAMO ZA PROFESIONALNU UPOTREBU.

NUTRITIVNE VRIJEDNOST ZA 100 GR PROIZVODA:

ENERGIJA: kj 1682/ Kcal 402

MASNOĆE:  6 GR, OD KOJIH ZASIĆENE MASNE KISELINE: 4,65 GR

UGLJIKOHIDRATI: 87,20 GR, OD KOJIH ŠEĆERA: 81,8 GR

VLAKNA: 0,3 GR

PROTEINI: 0 GR

SOLI: 0,1 GR

Proizvedeno u Italiji.

pavoni-logo

DOSTAVA ZA HRVATSKU

Troškovi dostave razlikuju se ovisno o načinu plaćanja. Uplatu možete izvršiti direktno na naš račun. Ukoliko plaćate pouzećem trošak dostave je viši jer uključuje trošak otkupnine tj. novčane transakcije. Rok dostave je 2 radna dana, osim otoka i manjih mjesta gdje može varirati. U većini slučajeva pošiljke su isporučene idući radni dan. Za vrlo mala mjesta je moguće da će dostava trajati 48 h. Proizvodi na rezervaciji stižu prema rasporedu i kupac će biti obaviješten. Proizvodi na rezervaciji obično su na putu prema našem skladištu i uglavnom stižu za oko 3-4 radna dana. 

DOSTAVA ZA INOZEMSTVO Cijena dostave za inozemstvo varira ovisno u koju se zemlju šalje. Za Švicarsku postoji i fiksna naknada za uslugu carinjenja u iznosu 150 kn. Kupce iz Švicarske će kontaktirati naša služba za korisnike sa detaljima oko dostave.

Ako ne možete naći željeni artikl online, kontaktirajte nas bilo email-om ili telefonom  na mobitel 092 166 1673, a naše će Vam osoblje rado pomoći.

Cute Color tvoj partner u slastičarstvu pekarstvu i HORECI. Javite nam se!

Dodatne informacije

Informacije o dostavi

Dostava se vrši preko GLS dostavne službe. Vrijeme isporuke može varirati od 1-7 radnih dana. Ipak većina paketa isporučena je kroz 1-2 radna dana. Nakon uspješno završene narudžbe dobiti ćete email i sms sa podacima o paketu. Za dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte.

Informacije o povratu proizvoda

Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.

Informacije o povratu

Proizvod bez ikakve nakande možete vratiti u roku 14 dana. U slučaju povrata kontaktirajte na bilo putem telefona ili emaila., Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.

Načini plaćanja

Plaćanje je moguće prilikom preuzimanja pošiljke, Pay Pal-om te karticama Visa, Amex, Diners, Maestro, Mastercard. Za iznose iznad 500 kn moguće je plaćanje do 12 rata bez naknade i kamate.