MELTINCHOC 1

Javite nam se na info@cutecolor.hr i zatražite svoju ponudu

 

Dimenzije temperirke: 24×26 h13,5cm

Dimenzije bazena/banjice: 14×15,5 h10cm

 

SKU: 5l mc105 - temperirka za čokoladu Kategorije: , Oznaka:

Opis

Opis

Analogna temperirka za čokoladu

MELTINCHOC 1,5l mc105 – temperirka za čokoladu izrađena je od plastičnog materijala, otpornog na toplinu sa odvojivim spremnikom od nehrđajućeg čelika  i plastičnim poklopcem. Meltinchoc analogna temperirka je neophodni alati za rad sa čokoladom. Preciznost, dizajn, jednostavnost i male veličine temperirke su glavne  prednosti ove temperirke koji mogu zadovoljiti čak i najzahtjevnije slastičare. Ručni termostat omogućuje podešavanje i održavanje čokolade na željenoj temperaturi.

Dimenzije temperirke: 24×26 h13,5cm

Dimenzije bazena/banjice: 14×15,5 h10cm

Stalna i ujednačena temperatura čokolade

 

MELTINCHOC 1,5l mc105 - temperirka za čokoladu

info@cutecolor.hr

Za više profesionalnih uređaja za ugostiteljstvo i slastičarstvo pogledajte u KATALOGU MACHINE za sva pitanja slobodno nas kontaktirajte na info@cutecolor.hr

Dodatne informacije

Informacije o dostavi

Dostava se vrši preko GLS dostavne službe. Vrijeme isporuke može varirati od 1-7 radnih dana. Ipak većina paketa isporučena je kroz 1-2 radna dana. Nakon uspješno završene narudžbe dobiti ćete email i sms sa podacima o paketu. Za dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte.

Informacije o povratu

Proizvod bez ikakve nakande možete vratiti u roku 14 dana. U slučaju povrata kontaktirajte na bilo putem telefona ili emaila., Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.

Načini plaćanja

Plaćanje je moguće prilikom preuzimanja pošiljke, Pay Pal-om te karticama Visa, Amex, Diners, Maestro, Mastercard. Za iznose iznad 500 kn moguće je plaćanje do 12 rata bez naknade i kamate.

Kontaktirajte nas

Kontakt

43. istarske divizije 60

Poreč 52440

HRVATSKA

+385 52 561 192

info@cutecolor.hr