Metalni stalak za kolače i torte

kn 721.00kn 2,876.00

Metalni stalci za torte i kolače od 3 do 9 razina

Očisti

Opis

Stalak za kolače i torte na katove

Metalni stalak za kolače i torte. Naš praktični stalak za torte od metala savršen je za dodatnu eleganciju koju tražite u bilo kojem desertu na slatkom stolu i drugih važnih prigoda. Zahvaljujući njegovim minimalističkom i elegantnom dizajnu, ovi metalni stalci za torte i kolače dolaze s 3 do 9 razina, podržanih središnjim stupom, korisnim za svadbene torte, kolača i druge slastice. Ovisno o modelu, svaki stalak može sadržavati otprilike 34 do 280 dijelova. Kombinacija estetike i funkcionalnosti je ono što pomaže artiklu da u potpunosti zadovolji potrebe ugostiteljskih profesionalaca.

Jednostavno i brzo se sastavlja. Osim toga, jednom rastavljen, zauzima vrlo malo prostora, što olakšava skladištenje. Ovaj stalak za torte se jednostavno pere vodom ili blagom mješavinom sapuna i vode. Nakon prethodnog pranja vodom na sobnoj temperaturi obrišite krpom ili mekom četkom natopljenom blagim deterdžentom. U slučaju tvrdokorne nečistoće preporučujemo da ponovite postupak, a zatim isperite. Za sušenje možete pažljivo obrisati postolje čistom i mekom krpom.

Metalni stalak za kolače i torte

Proizvodi Martellato Italia.

Martellato

Više informacija o metalnim stalcima za kolače potražite u katalogu.  KATALOGU za sva pitanja slobodno nas kontaktirajte na info@cutecolor.hr

Dodatne informacije

Broj katova

3 kata, 4 kata, 5 kata, 6 kata, 7 kata, 8 kata, 9 kata

Informacije o dostavi

Dostava se vrši preko GLS dostavne službe. Vrijeme isporuke može varirati od 1-7 radnih dana. Ipak većina paketa isporučena je kroz 1-2 radna dana. Nakon uspješno završene narudžbe dobiti ćete email i sms sa podacima o paketu. Za dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte.

Informacije o povratu

Proizvod bez ikakve nakande možete vratiti u roku 14 dana. U slučaju povrata kontaktirajte na bilo putem telefona ili emaila., Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.

Načini plaćanja

Plaćanje je moguće prilikom preuzimanja pošiljke, Pay Pal-om te karticama Visa,, Diners, Maestro, Mastercard. Za iznose iznad 500 kn moguće je plaćanje do 12 rata bez naknade i kamate.

Kontaktirajte nas

Kontakt

43. istarske divizije 60

Poreč 52440

HRVATSKA

+385 52 561 192

info@cutecolor.hr