Odabir kategorije proizvoda

Metalni stalak za kolače i torte

kn 721.00kn 2,876.00

Metalni stalci za torte i kolače od 3 do 9 razina

Očisti
SKU: N/A Kategorija: Oznaka:

Opis

Stalak za kolače i torte na katove

Metalni stalak za kolače i torte. Naš praktični stalak za torte od metala savršen je za dodatnu eleganciju koju tražite u bilo kojem desertu na slatkom stolu i drugih važnih prigoda. Zahvaljujući njegovim minimalističkom i elegantnom dizajnu, ovi metalni stalci za torte i kolače dolaze s 3 do 9 razina, podržanih središnjim stupom, korisnim za svadbene torte, kolača i druge slastice. Ovisno o modelu, svaki stalak može sadržavati otprilike 34 do 280 dijelova. Kombinacija estetike i funkcionalnosti je ono što pomaže artiklu da u potpunosti zadovolji potrebe ugostiteljskih profesionalaca.

Jednostavno i brzo se sastavlja. Osim toga, jednom rastavljen, zauzima vrlo malo prostora, što olakšava skladištenje. Ovaj stalak za torte se jednostavno pere vodom ili blagom mješavinom sapuna i vode. Nakon prethodnog pranja vodom na sobnoj temperaturi obrišite krpom ili mekom četkom natopljenom blagim deterdžentom. U slučaju tvrdokorne nečistoće preporučujemo da ponovite postupak, a zatim isperite. Za sušenje možete pažljivo obrisati postolje čistom i mekom krpom.

Metalni stalak za kolače i torte

Proizvodi Martellato Italia.

Martellato

Više informacija o metalnim stalcima za kolače potražite u katalogu.  KATALOGU za sva pitanja slobodno nas kontaktirajte na info@cutecolor.hr

Dodatne informacije

Broj katova

3 kata, 4 kata, 5 kata, 6 kata, 7 kata, 8 kata, 9 kata