Odabir kategorije proizvoda

Mikroperforirani silikonski podložak-Eclair FF13

kn 403.00

Dimenzija proizvoda je 600X400 mm.

Na zalihi .

Opis

Mikroperforirani silikonski podložak Eclair FF13

Mikroperforirani silikonski podložak Eclair FF13 zahvaljujući svojim ne ljepljujućim svojstvima, savršeno odgovara aluminijskom pladnju. Mirko rupice olakšavaju optimalnu raspodjelu topline prilikom pečenja. Oblici iscrtani na podložku veličine 125×25 mm su korisni vodič za idealnu uporabu. 20 iscrtanih oblika mini eclair.

Dimenzija proizvoda je 600×400 mm.

Proizvođač Pavoni Italia.

 

 

Dodatne informacije

Informacije o dostavi

Za posebne želje prilikom dostave, odabira dostavne službe i slično, slobodno nam se obratite na mail info@cutecolor.hr
Ukoliko je proizvod dostupan i naručen je do 13 h, biti će isporučen istog radnog dana. Ukoliko je proizvod označen kao "dostupan za rezervaciju", biti će isporučen čim stigne u naše skladište, a obično kroz 3-4 radna dana., Za posebne želje prilikom dostave, odabira dostavne službe i slično, slobodno nam se obratite na mail info@cutecolor.hrUkoliko je proizvod dostupan i naručen je do 13 h, biti će isporučen istog radnog dana. Ukoliko je proizvod označen kao "dostupan za rezervaciju", biti će isporučen čim stigne u naše skladište, a obično kroz 3-4 radna dana.

Informacije o povratu proizvoda

Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.