fbq('track', 'Purchase', {currency: "HRK", value: 100.00});
Odabir kategorije proizvoda

Mikrovalna pećnica

Javite nam se na info@cutecolor.hr i zatražite svoju ponudu

 

Mikrovalna pećnica

SKU: PAVMikrovalna Kategorija: Oznaka:

Opis

Mikrovalna pećnica

Mikrovalna pećnica upotpunosti je napravljena od nehrđajućem čeliku. 20 memoriranih programa i 10 razina kuhanja. 60-minutni mjerač vremena.  Automatsko hlađenje električnih komponenti. Idealni uređaj za rad u svakoj kuhinji, restoranu, slastičarni, pekari i pizzeriji. Dolazi u tri različita modela jačine. Garancija 2 godine.

Mikrovalna pećnica

 

Mikrovalna pećnica

 

Proizvođač Pavoni Italia   s.p.a.

Za više profesionalnih uređaja za ugostiteljstvo i slastičarstvo pogledajte u KATALOGU MACHINE za sva pitanja slobodno nas kontaktirajte na info@cutecolor.hr

Dodatne informacije

Informacije o dostavi

Dostava se vrši preko GLS dostavne službe. Vrijeme isporuke može varirati od 1-7 radnih dana. Ipak većina paketa isporučena je kroz 1-2 radna dana. Nakon uspješno završene narudžbe dobiti ćete email i sms sa podacima o paketu. Za dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte.

Informacije o povratu

Proizvod bez ikakve nakande možete vratiti u roku 14 dana. U slučaju povrata kontaktirajte na bilo putem telefona ili emaila., Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.

Načini plaćanja

Plaćanje je moguće prilikom preuzimanja pošiljke, Pay Pal-om te karticama Visa, Amex, Diners, Maestro, Mastercard. Za iznose iznad 500 kn moguće je plaćanje do 12 rata bez naknade i kamate.