Odabir kategorije proizvoda

Nožić za Ticino / Fondant masu

kn 69.00

Nožić za izrezivanje ticino/fondant mase.Pakiranje sadrži 2 nastavka- kutni nastavak i ravni nastavak.Proizvođač Pavoni Italia SPA.

Na zalihi

Opis

Nožić za Ticino / Fondant masu

Nožić za izrezivanje ticino / fondant mase. Pakiranje sadrži 2 nastavka – kutni nastavak i ravni nastavak. Prikladno za upotrebu sa hranom.

Proizvođač Pavoni Italia SPA.

Dodatne informacije

Informacije o dostavi

Za posebne želje prilikom dostave, odabira dostavne službe i slično, slobodno nam se obratite na mail info@cutecolor.hr
Ukoliko je proizvod dostupan i naručen je do 13 h, biti će isporučen istog radnog dana. Ukoliko je proizvod označen kao "dostupan za rezervaciju", biti će isporučen čim stigne u naše skladište, a obično kroz 3-4 radna dana., Za posebne želje prilikom dostave, odabira dostavne službe i slično, slobodno nam se obratite na mail info@cutecolor.hrUkoliko je proizvod dostupan i naručen je do 13 h, biti će isporučen istog radnog dana. Ukoliko je proizvod označen kao "dostupan za rezervaciju", biti će isporučen čim stigne u naše skladište, a obično kroz 3-4 radna dana.

Informacije o povratu proizvoda

Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.

Kontaktirajte nas

Kontakt

43. istarske divizije 60

Poreč 52440

HRVATSKA

+385 52 561 192

info@cutecolor.hr