Odabir kategorije proizvoda

Papirna dekoracija bijeli leptiri 3 komada

kn 8.97

Papirna dekoracija bijeli leptiri 3 komada

Papirna dekoracija bijeli leptiri 3 komada u veličinama: 140 x 105, 215 x 170 i 270 x 220 mm.

Na zalihi

SKU: 16901cs Kategorija:

Opis

Papirna dekoracija bijeli leptiri 3 komada

Papirna dekoracija bijeli leptiri 3 komada u veličinama: 140 x 105, 215 x 170 i 270 x 220 mm. Napravljena je od bijelog debelog papira. Idealno će se uklopiti na vaš slatki, svečani stol. U pakiranju dolazi 3 komada različitih veličina.

 

Dodatne informacije

Informacije o dostavi

Za posebne želje prilikom dostave, odabira dostavne službe i slično, slobodno nam se obratite na mail info@cutecolor.hr
Ukoliko je proizvod dostupan i naručen je do 13 h, biti će isporučen istog radnog dana. Ukoliko je proizvod označen kao "dostupan za rezervaciju", biti će isporučen čim stigne u naše skladište, a obično kroz 3-4 radna dana., Za posebne želje prilikom dostave, odabira dostavne službe i slično, slobodno nam se obratite na mail info@cutecolor.hrUkoliko je proizvod dostupan i naručen je do 13 h, biti će isporučen istog radnog dana. Ukoliko je proizvod označen kao "dostupan za rezervaciju", biti će isporučen čim stigne u naše skladište, a obično kroz 3-4 radna dana.

Informacije o povratu proizvoda

Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.