Odabir kategorije proizvoda

Papirni roza kornet za konfete ili sitne slastice

kn 3.00

Dužina 19 cm i širina 9 cm.

Na zalihi

SKU: 17525s Kategorija:

Opis

Papirni roza kornet za konfete ili sitne slastice

Papirni roza kornet za konfete ili sitne slastice dužine 19 cm i širine 9 cm. Možete ga koristiti zasebno ili u kombinaciji sa držačem za papirne kornete i pladnjem za kornete. Idealno će se uklopiti na vaš slatki, svečani stol. Sukladno za upotrebu sa hranom.

Proizvedeno u Italiji.

 

Dodatne informacije

Informacije o dostavi

Za posebne želje prilikom dostave, odabira dostavne službe i slično, slobodno nam se obratite na mail info@cutecolor.hr
Ukoliko je proizvod dostupan i naručen je do 13 h, biti će isporučen istog radnog dana. Ukoliko je proizvod označen kao "dostupan za rezervaciju", biti će isporučen čim stigne u naše skladište, a obično kroz 3-4 radna dana., Za posebne želje prilikom dostave, odabira dostavne službe i slično, slobodno nam se obratite na mail info@cutecolor.hrUkoliko je proizvod dostupan i naručen je do 13 h, biti će isporučen istog radnog dana. Ukoliko je proizvod označen kao "dostupan za rezervaciju", biti će isporučen čim stigne u naše skladište, a obično kroz 3-4 radna dana.

Informacije o povratu proizvoda

Proizvod bez ikakve naknade možete zamijeniti u roku 14 dana, a nadoknaditi će vam se i svi troškovi poštarine kao i eventualni dodatni troškovi. Više o našim uvjetima poslovanja možete pročitati u rubrici Opći uvjeti poslovanja.